Bor-Der ve TESUD Şehit Halisdemir'in Kabrini Ziyaret Etti

Dernek yöneticileri ve yönetim üyeleri Çukurkuyu kasabasını ziyaret ederek Şehit Halisdemir'in kabrini ziyaret ettiler.

GÜNDEM 19.09.2016, 09:13 19.09.2016, 09:16
Bor-Der ve TESUD Şehit Halisdemir'in Kabrini Ziyaret Etti
Dernek yöneticileri ve yönetim üyeleri Çukurkuyu kasabasını ziyaret ederek Şehit Halisdemir'in kabrini ziyaret ettiler.

Haber - Fotoğraf : Dâhi Gedik - Kent51.net

Kısa adı Bor-Der olan Bor Kültür ve Dayanışma Derneği ve Türkiye Emekli Sunaylar Derneği TESUD yönetim üyeleri geçtiğimiz gün Şehit Halisdemir'in baba ocağı Çukurkuyu'ya ziyaret gerçekleştirdi.
 
Şehit Ömer Halisdemir'in kabri başında açılan ziyaretçi defterine duygu ev düşüncelerini yazan,Dernek Başkanı ve üyeleri dernekleri adına üzüntü ve kederli aileye başsağlığı dileyerek plaket takdim ettiler.

Bor-Der Başkanı ve Türkiye Emekli Subaylar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Emekli Pilot Yarbay Ömer Tutumlu ziyaretle ilgili kısa açıklamasında ; Tüm Türkiye'nin evladı olarak bağrına ve şehidi olarak vatan toprağına emanet ettiği şehidimizi kabri başında anmak ve ailesini ziyaret etmek programımızda vardı fakat ailenin sağlık sorunlarının seyrekleştiği bir zaman diliminde gerçekleştirmeyi arzu etmiştik. Çok şükür kendilerini sağlıklı gördük ve bu gün ziyaretimizi ve Derneklerimiz adına bu ziyareti gerçekleştirdik.Tüm memleketimize tekrar bu hain kalkışma sebebiyle geçmiş olsun Şehidimiz Ömer Halisdemir'e de tekrar rahmet diliyorum" Dedi.

Ziyarete, Bor-Der Başkanı Ömer Tutumlu,Yönetim Kurulu ve üyelerden İlhami Bakırcıoğlu,Selahaddin Yücel,Hacı Ahmet Yüceer ve Necmi Pişkin.

Türkiye Emekli Subaylar Derneği yönetim kurulu üyelerinden aynı zamanda Bor-Der Başkanı da olan Emekli Pilot Yarbay Ömer Tutumlu,Emekli Albay Zihni Güçer ve Emekli Albay Ahmet Saraç katıldılar.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)