Mahalle İftarları Devam Ediyor

Cuma akşamı Özbelde Mevkii'nde yaklaşık 2 bin kişiye iftar yemeği veren Niğde Belediyesi, 20 Haziran Pazartesi günü de Kent Meydanı’nda binlerce vatandaşı aynı iftar sofrasında buluşturacak.

GÜNDEM 20.06.2016, 10:34 20.06.2016, 10:35
Niğde Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün ‘mahalle iftarları’ programı devam ediyor. İlki Paşakapı Caddesi’nde açılan iftar sofrası, sırasıyla İlhanlı Mahallesi, Efendibey Mahallesi, Selçuk Mahallesi ve Özbelde Mevkiinde devam etti.  Ramazan ayı boyunca 9 ayrı noktada iftar sofrası kuracak olan Niğde Belediyesi, bu yılki 6. İftar sonrasını 20 Haziran Pazartesi günü Niğde Belediyesi önündeki Kent Meydanında açacak.

ÖZEGEN DE KATILDI

Niğde Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün Özbelde Mevkii'nde açtığı iftar sofrasında yaklaşık 2 bin kişi aynı anda iftar açtı. İftar öncesinde AK Parti Niğde Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Erdoğan Özegen ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, iftar sofrasına katılan vatandaşları selamladı. Aşağı Kayabaşı Mahallesi Muhtarı Bahtiyar Yamaner de milletvekili Özegen ve Belediye Başkanı Akdoğan’a eşlik etti.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan mahalle sakinlerine katılımlarından dolayı teşekkür ederken, AK Parti Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Erdoğan Özegen, böylesine önemli bir organizasyonu hayata geçiren Belediye Başkanı Akdoğan ve tüm belediye personeline teşekkür etti.  Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kaynaşma ayı olduğuna vurgu yapan Özegen, mahalle iftarlarının da bu anlamda önemli olduğunu belirtti.

İftar yemeğine gelen çocuklara pamuk şeker ikramı yapılırken yemekler Niğde Belediyesi görevli personelleri tarafından masalara servis edildi. İlahiler ve yapılan dualardan sonra ezanın okunmasıyla binlerce kişi aynı anda iftarını açtı.

Niğde Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nün iftar programı şöyle:

20 Haziran Pazartesi: Kent Meydanı

23 Haziran Perşembe: Dere Mahallesi

27 Haziran Pazartesi: Perşembe Pazarı

30 Haziran Perşembe: Şahinali Mahallesi Özden Market arkası

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)