sakarya escort bayan sakarya escort bayan sakarya escort bayan sakarya escort bayan kayseri escort bayan xyz forum
Niğde’de yeni tip korona virüs ile mücadelede aktif görev alan 4 bin 170 sağlık çalışanı için "Sağlık Kahramanları Hatıra Ormanı” oluşturuldu.
Hançerli Köy yolu üzerine kurulan hatıra ormanına 4 bin 170 sağlık personeli adına fidanlar dikildi. Fidan dikimine sağlık çalışanları farkındalık oluşturmak için koruyucu tulum ile geldi. İl Sağlık Müdürü Dursun Koç: ''Orman genel müdürlüğü ve Sağlık Bakanlığımız arasında yapılan protokol gereğince Türkiye genelinde “Sağlık kahramanları hatıra ormanı” adı altında uygulama var. Bizde ilimiz olarak orman işletme genel müdürlüğümüz ile birlikte sağlık teşkilatı olarak pandemi koşullarına uygun olacak şekilde normalde 4 bin 170 personel adına her biri için fidan dikeceğiz. Bugün burada 50 tane yönetici ve personel arkadaşımızla birlikte geldik ve dikim işinin bir bölümünü yapmış olduk. Bu sene boyunca Orman İşletme Müdürlüğümüzce bizim üzerimizden dikim işlemi devam edecektir. Doğanın yeşilliği bizler için çok önemlidir. Özellikle kovid ile mücadele kapsamında da her bir sağlık çalışanlarımız adına bir fidan dikilecektir. Yıl içerisinde de bu dikimler tamamlanacaktır'' dedi.
Niğde Orman İşletme Müdürü Harun Akdoğan ise, ''Orman genel müdürlüğümüzün Covid19 ile mücadele de çalışan sağlık personelleri adına 2020 yılında protokol kapsamında ilimiz genelinde bulunan 4 bin 170 personele fidan dikimi gerçekleştirdik. Kahramanca çalışan sağlık çalışanlarımıza genel müdürlüğümüzün bir teşekkür mahiyetinde yapılan bu işlemin herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum'' diye konuştu.
Niğde'de vakalar artıyor
Niğde’de koronavirüs vaka sayıları artıyor
Vali Şimşek uyardı Niğde kırmızı kart...
Gültekin’den, pandeminin kahramanlarına ziyaret
Koronavirüs’ün Niğde bilançosu 461 ölü
İl Sağlık Müdürlüğü'nden 'tuz' uyarısı
Niğde’de AFAD bilinci artırılması hedefleniyor
Niğde’de koronavirüs vaka sayıları artmaya...
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!