Otomobil, Önce Yaya Sonra Direğe Çarptı

Niğde'de sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, önce yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya, ardından aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobilin ikiye ayrıldığı kazada 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

GÜNDEM 18.09.2020, 11:14 18.09.2020, 11:15
Otomobil, Önce Yaya Sonra Direğe Çarptı



Niğde'de sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, önce yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya, ardından aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobilin ikiye ayrıldığı kazada 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde eski Fertek yolundan meydana geldi. Hastaneler bölgesine seyir halinde olan Ç. K. (23) yönetimindeki 51 ABD 789 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan K. F. Ş.'ye (17) çarptıktan sonra kontrolden çıktı. Yol kenarındaki aydınlatma direğine çarparak ikiye bölünen otomobili gören vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine ambulans ve itfaiye sevk edildi. İkiye ayrılan otomobilde sıkışan 3 kişi, itfaiye ekiplerince çıkartılırken, sürücü Ç.K.'nin ise hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralılar yaya K.F. Ş. ile araçtan çıkartılan A. Ö., B. Ş. ve R. B., ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan A. Ö. ile R. B.'nin durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Ç.K'nin cesedi, kaza yerinde yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)