Suman Kreş Mezunları Kep Attı !

Niğde’de Okul Öncesi Eğitimin Marka ismi Suman Kreş ve Gündüz Bakım Evi 2018-2019 Yılsonu Gösterisi ve Mezuniyet törenini gerçekleştirdi.

GÜNDEM 17.06.2019, 18:38 17.06.2019, 18:42
Suman Kreş Mezunları Kep Attı !
Niğde’de Okul Öncesi Eğitimin Marka ismi Suman Kreş ve Gündüz Bakım Evi 2018-2019 Yılsonu Gösterisi ve Mezuniyet törenini gerçekleştirdi.

Haber - Fotoğraf : Dahi GEDİK 

Niğde’de Okul Öncesi Eğitimin Marka ismi Suman Kreş ve Gündüz Bakım Evi 2018-2019 Yılsonu Gösterisi ve Mezuniyet törenini gerçekleştirdi.
Geçtiğimiz haftasonu Niğde İl Kültür Merkezinde saat 14.30'da sergi açılış kokteyli  ve öğrencilerin yıl boyu etkinliklerde el becerisi ile yaptıkları resim ve fotoğraf sergi açılışı ile davetliler karşılandı.

Programa ,Resmi Kurum Müdürleri,STK Temsilcileri,Öğrenci Velilerinin yanı sıra seçkin davetliler katılım sağladı.
Yaklaşık bin kişi kapasiteli salonda Saat 15.00’de saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından yıl sonu gösterisi ve mezuniyet programı Özel Suman Kreş’in kurucu Müdürü Fatih Suman açılış konuşmasıyla başladı.

Kurucu Suman konuşmasında ;
"Sayın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürüm, çocuklarımızın değerli velileri, kıymetli misafirlerimiz ve basınımızın güzide temsilcileri, SUMAN KREŞ in hazırlamış olduğu yılsonu gösterisine hoş geldiniz.Bu programı bizlere hazırlayan başta çocuklarımıza, müdürümüze, öğretmenlerimize ve bütün çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.Her sene olduğu gibi yine mutlu, heyecanlı bir günde sizlerle birlikte bir dönemi daha bitirmenin, yeni mezunlar vermenin sevincini ve haklı gururunu yaşıyoruz. Heyecanla başladığımız eğitim öğretim döneminde bizler öğrencilerimizin sorumluluk üstlenen, ülke ve çevre sorunlarına duyarlı, mutlu ve üreten bireyler olmalarını hedefledik.Bu hedef doğrultusunda hazırlanan çocuklarımız karşınızda olmak için büyük bir heyecan ve sabırsızlıkla bekliyorlar. Cesaretlerini görmek ve çocuklarımızı yüreklendirmek için sizlerden desteğinizi ve alkışlarınızı bekliyoruz.Gösterimizi beğeneceğiniz umuduyla hepinize iyi seyirler diliyorum.’’Dedi. 

  Konuşmanın  ardından sahne alan üç.dört, beş ve altı yaş gurubu öğrenciler ve öğretmenlerin hazırladığı skeçler , minik kızlar ve erkek çocukların çeşitli dans ve koro halinde söyledikleri şarkılar ve oyunlar izleyenleri kâh güldürdü kâh hüzünlendirdi. 

Gösterinin İlgi Çekenleri
3 Yaş grubu öğrencilerin minik Arı kostümlü  'Arı Vız Vız 'gösterisi izleyen herkesi koltuğuna çiviledi ve kahkahalara boğdu.
5 - 6 Yaş gurubu öğrencilerinin sergilediği Slayt gösteriminde Atatürk'ün Zeybek'i eşliğinde Efeler gösterisi salondan ayakta alkış aldı.
 Bu yıl mezuniyet kep'ini atacak olan 6 Yaş gurubu öğrencilerin,finalde Türk Bayrağı açtıkları 'Senden Daha Güzel ve Bayrak Marşı ' Gösterileri,başta öğrenci velileri olmak üzere salondaki tüm davetlileri gururlandırdı.
Mezuniyet Töreni Diploma Töreni için öğrencilerin sahneye çıkmasıyla heyecanlı velilerden duygulanıp gözyaşlarına hakim olamayanlar dikkatlerden kaçmadı.

 Minik öğrencilere diplomaları,Kreş Kurucuları Faruk ve Fatih Suman,Kreş Müdiresi ve öğretmenler tarafından takdim edildi.Mezuniyet Töreninde diplomalarını alan öğrenciler,Suman Kreş İdareci ve öğretmenleriyle birlikte  sahnede 10.Yıl Marşı eşliğinde izleyenlere veda etti.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)