Niğde Polisi hırsızlara göz açtırmadı

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Polis ekipleri, hırsızlık olaylarını bir bir aydınlatıyor. 

ASAYİŞ 29.07.2021, 18:20
Niğde Polisi hırsızlara göz açtırmadı

Niğde İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada iki olayın çözüldüğü ve çalınan araçların sahiplerine teslim edildiği öğrenildi.

Yapılan açıklamada; "13 Temmuz 2021 Salı günü ikamet önünden hırsızlığa konu olan araç ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerimizin yapmış olduğu çalışmalarda; hırsızlık şüphelisinin R. B. isimli şahıs olduğu tespit edilmiştir. Yapılan çalışmalarda şüpheli şahıs 27 Temmuz 2021Salı günü hırsızlığa konu olan araç ile birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştır. Araç sahibine teslim edilmiş, şüpheli şahsın gerekli işlemleri devam etmektedir.
28 Temmuz 2021Çarşamba günü ilimiz merkezinde meydana gelen elektrikli bisiklet hırsızlığı olayı ile ilgili yapılan çalışmalarda; olayın şüphelisinin K. A. isimli şahıs olduğu tespit edilmiş. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerimizin yapmış olduğu çalışmalarda şüpheli şahıs hırsızlığa konu olan elektrikli bisikletle birlikte yakalanmıştır. Elektrikli bisiklet sahibine teslim edilmiştir. Şüpheli şahsın gerekli işlemleri devam etmektedir.
İlimiz genelinde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda tedbirlerimiz ve meydana gelen olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız hassasiyetle sürdürülmektedir." denildi.
Niğde Emniyeti

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)