Büyük Başarı! Hibe almaya hak kazandılar

Bor Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesinin “Benim Kanalım Benim Dijital Dünyam" adlı projesi seçilerek hibe desteği almaya hak kazandı.

EĞİTİM 28.06.2021, 16:09
Büyük Başarı! Hibe almaya hak kazandılar

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce, Anadolu imam hatip lisesi ve imam hatip ortaokullarında öğrenim gören öğrencilerine yönelik yürütülen "Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli (ERDEM) Destek 2021 Programı" projesinde Bor Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi hibe desteği almaya hak kazandı.

Bu yıl düzenlenen Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli (ERDEM) Destek 2021 Programına bin 108 proje  katıldı ve  bu projelerden 137’si hibe almaya hak kazandı.

Niğde'den sadece iki okulun bu desteği almaya hak kazandığı öğrenildi.  

7 ay sürecek bu proje kapsamında Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi İletişim Fakültesi ile işbirliği yapılacak.

Hem öğretmenler, hem de öğrenciler alacağı akademik desteklerle kendilerini geliştirme imkanları bulacaklar. Aldıkları eğitimler sonucunda istekli öğrencilerle birlikte okulun YouTube  kanalından öğrenciler için faydalı dijital içerikler üretip yayınlayacak.

Yetkililer, 24 bin TL hibe desteği alan bu projede emeği geçen Okul müdürü Yasin Şanlıtürk’e Proje sorumlusu Erdem Atabey’e,  H .Ahmet Cirit’e ve okul idarecileri Selami Özsaraç ve Hüseyin Badas’a ve okulda görev yapan öğretmenlere katkılarından dolayı teşekkür ederek başarılar dilediler.

Haber: Oğuz Eser

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (5)
Faruk 3 yıl önce
Borlu olarak okulumuzun başarısından gurur duydum. Okullarımızdan böyle başarılar görmek bizi gelecek adına ümitlendiriyor. Teşekkürler Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi.
Borlu 3 yıl önce
Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Lisesi öğretmenlerini ve idarecilerini tebrik ediyorum
Ömer Faruk sayın 3 yıl önce
Ben lisenin başından beri okulumuzda öğrenim gormekteyim hiç bir okulun sunmadigi imkanları sundular olmucak şeyleri elimden tutarak başardılar emekleri çok büyük okulumuzdan mezun oldum ama hiç mezun olmak istemem ve gençlerimize de gitmeleri için desteklerim Allah onlardan razı olsun saygılar...
sayın 3 yıl önce
Bugüne kadar verdiği destekler olmak üzere okulumuzun üstümde emeği çok. Büyük olmucak şeyleri bile bir mucize denecek şeyleri bile elimizden tutarak gerçekleştirdiler hicbir okulda olmayan imkanları bize verdiler okuldan mezun oldum ama şuanda tek desteğim genclerimizin de bu güzel okulumuza gelmesi isterim gelecekleri için saygılar...
Yetersiz bakiye 3 yıl önce
Öncelikle okul yönetimi ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Fotoğraf güncel mi. Uzun süredir üst kısımdaki Türk Bayrağının yarısı düştüğü için görünmüyordu. Umarım yapilmistir