VALİ MUSTAFA KOÇ’TAN LGS MESAJI

Niğde Valisi Mustafa Koç LGS sınavına girecek öğrencilere seslendi. "Sizlere çok güveniyoruz."

EĞİTİM 02.06.2023, 07:58
VALİ MUSTAFA KOÇ’TAN LGS MESAJI

Niğde Valisi Mustafa Koç, Sevgili öğrenciler, hayatımızın her alanında birer basamak olan sınavlardan bir tanesine bu hafta sonu gireceksiniz. Büyük Türk Devletinin Türkiye Yüzyılı hedefine ulaşmasında sizlere çok güveniyoruz. Sizler de kendinize güvenin ve sınavda elinizden gelenin en iyisini yapma gayretinde olun. Şunu hiçbir zaman unutmayın ki: her zorluk ardından mutlak başarı, zafer getirir. LGS’ de bu zafere giden yollardan yalnızca bir tanesidir” dedi.

Vali Koç mesajında şunları söyledi; “ Sevgili öğrenciler, hayatımızın her alanında birer basamak olan sınavlardan bir tanesine bu hafta sonu gireceksiniz. Bu süreçte sizlerin başarısı için büyük emek harcayan başta aileleriniz olmak üzere, tüm öğretmenlerimize yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Bir yılın emeklerini alacağınız bu sınavda hepinize zihin açıklığı diliyorum.  Büyük Türk Devletinin Türkiye Yüzyılı hedefine ulaşmasında sizlere çok güveniyoruz. Sizler de kendinize güvenin ve sınavda elinizden gelenin en iyisini yapma gayretinde olun. Şunu hiçbir zaman unutmayın ki: her zorluk ardından mutlak başarı, zafer getirir. LGS’ de bu zafere giden yollardan yalnızca bir tanesidir.

Veli ve öğretmenlere de teşekkür eden Vali Koç; “ Geleceğimizin teminatı çocuklarımız bizlerin umutları, geleceğidir. Çocuklarımızın hayatta başarılı olmalarında en büyük görev biz anne babalara düşmektedir. Sizlerin anne ve babalar olarak bu süreçte dikkatli olup, sınav sonucu ne olursa olsun çocuklarınızdan sevginizi, ilginizi ve desteğinizi esirgemeyeceğinize yürekten inanıyorum. Bu duygularla bir kez daha çocuklarımızın bu noktaya gelmesinde büyük emekleri olan ailelerine ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyor, sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, sevgi ve saygılar sunuyorum” dedi.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)