2.Kitap Fuarı Sona Erdi

Niğde Belediyesi tarafından ikinci kez açılan ve yoğun ilgiyle karşılanan “2. Kitap Fuarı” sona erdi. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan kitap fuarının Niğde’de geleneksel hale getirileceğini söyledi.

GÜNDEM 08.05.2017, 17:56 08.05.2017, 17:59
2.Kitap Fuarı Sona Erdi

Niğde Belediyesi tarafından ikinci kez açılan ve yoğun ilgiyle karşılanan “2. Kitap Fuarı” sona erdi. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan kitap fuarının Niğde’de geleneksel hale getirileceğini söyledi.

28 Nisan’da kitapseverlere kapılarını açan ve 7 Mayıs’ta sona eren 2. Kitap Fuarı'nı onbinlerce vatandaş ziyaret etti. 130 yazar ve 170 yayınevine ait kitapların Niğdeli okurlarla buluştuğu fuar kapsamında hergün farklı yazarlar imza günleri ve söyleşiler düzenledi. Aralarında  Kahraman Tazeoğlu, Mustafa Armağan, Abdurrahman Dilipak ve Pelin Çift’in bulunduğu 130 yazar da Niğdeli okurlarıyla buluştu.

Fuarı her fırsatta ziyaret ederek yazarlar ve vatandaşla bir araya gelen Belediye Başkanı Akdoğan fuara ilginin oldukça fazla olduğunu belirterek yayınevlerine, yazarlara ve Niğdeli okurlara teşekkür etti.

YAZARLARDAN BAŞKAN AKDOĞAN’A TEŞEKKÜR

Niğde Belediyesi’nin organizesiyle açılan “2. Kitap Fuarı” vatandaşlar tarafından büyük ilgi görürken, fuar kapsamında okurlarıyla buluşan ünlü yazarlar da organizasyonun mimarı olan Niğde Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Akdoğan’a teşekkür ettiler. Niğde’de kitap fuarına ilk kez geldiğini ve vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştığını söyleyen ünlü yazar Kahraman Tazeoğlu ‘’ Niğde’de hakikaten ilgi çok büyük. Bu da bir yazar olarak bizi sevindiriyor. O yüzden mutluluğumuza diyecek yok. Niğde okuyan bir şehir. Burada olmak ve Niğdelilerle imza gününde buluşmak bizim için onur verici’’ dedi.

NİĞDE’YE İSTEKLE, ARZUYLA GELİYORUZ

Böyle kapsamlı bir fuarın düzenlenmesinden dolayı Başkan Akdoğan’a teşekkür eden yazarlar düşüncelerini şu şekilde aktardılar.‘’ Güzel bir hizmet, Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum, kutluyorum. Niğdeli insanların kitaplara olan ilgisi de çok sıcak. Umarım kitap fuarının 3. sü 4. sü ve 30.su düzenlenir. Bizler Niğde’ye istekle, arzuyla geliyoruz. Başkanımızın da kitaba olan ilgisi oldukça fazla. Niğde halkı böyle bir belediye başkanı olduğu için çok şanslı. Belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz, varolsunlar. Kitaba hizmet eden herkesin hizmetçiyiz’’.

KİTAP FUARI’NIN 2.Sİ DEĞİL 10.SU OLSUN

Kitap fuarını çok beğendiklerini ve devamının gelmesini isteyen vatandaşlar ise ‘’ Bu sene herşey daha yoğun ve daha güzel oldu. Faruk Başkan kitaplara da değer veriyor. Niğde için de çok güzel oldu, bu tür sosyal aktivitelerin daha fazla olmasını bekliyoruz. Kitap fuarının 2. si değil 10.su 20.si olsun. Niğde Belediyesi’ne ve Faruk Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz’’ dediler.

Türkiye’nin ünlü yazarlarının ağırlandığı kitap fuarında, yazarlarla fotoğraf çektirip imza almak isteyen on binlerce kitapsever fuar alanı ve dışında uzun kuyruklar oluşturdu.

 

 

 

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)