Akdoğan’dan 15. Yıl kutlama mesajı

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti'nin kuruluşunun 15. Yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, ülkemiz üzerinde oynanan her türlü kirli oyuna karşı, AK Parti'nin Türkiye'de demokrasi anlayışını güçlendirdiğini söyledi.

GÜNDEM 15.08.2016, 10:19 15.08.2016, 10:20
Akdoğan’dan 15. Yıl kutlama mesajı
Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti'nin kuruluş tarihi olan 14 Ağustos 2001'in Türk siyasi tarihinin önemli bir dönüm noktası olduğunu belirterek, "Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde kurulan ve kısa süre içinde halkımızın gönlünde taht kurmayı başaran AK Parti, halktan aldığı güçle, girdiği tüm seçimlerden başarıyla çıkmayı bilmiştir" dedi.

AK Parti hükümetleri döneminde, her alanda yapılan reformlarla Türkiye'nin kaderinin değiştiğini, milletin egemenliği üzerindeki tüm vesayetlerin kaldırıldığını anlatan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "2023 hedefine emin adımlarla ilerleyen Türkiye'nin üzerinde, dış güçler ve onların yerli uzantıları tarafından her türlü kirli oyun oynanmasına rağmen, AK Parti Türkiye'nin demokrasi anlayışını güçlendirmiştir. Yaşanan son olaylarda halkımızın, görüş ayrılığına düşmeden, ellerinde Türk bayraklarıyla demokrasi mitinglerine katılması, ülkemizde birlik ve beraberlik duygularının hangi seviyede olduğunu net bir şekilde göstermektedir" ifadesini kullandı.

Hizmet yolunda durmadan çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Milletimizin ümit bağladığı AK Parti'nin mensupları olarak, yılmadan, usanmadan ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşması için var gücümüzü ortaya koyacağız. Bu vesileyle partimizin kuruluşunun 15. Yıldönümünün ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, bugüne kadar partimizin her kademesinde görev almış ve halen görevlerini yürüten teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)