"Aldığımız emaneti sonsuza kadar koruyacağız"

Niğde Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Alpaslan Düzgün Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83’üncü yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

GÜNDEM 09.11.2021, 13:43
"Aldığımız emaneti sonsuza kadar koruyacağız"

Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı (NGC) Başkanı Alpaslan Düzgün, mesajında “Aldığımız emaneti sonsuza kadar koruyacağız. Türkiye Cumhuriyeti çatısı altında bölünmez bütünlüğünü sonsuza kadar koruma, yüceltme azim ve kararlılığı ile aldığımız kutsal emaneti, gelecek nesillere taşıyacağız” dedi. Milletimiz, Atatürk’ün genç nesillere emanet ettiği ve “En Büyük Eserim” dediği Türkiye Cumhuriyeti’ni onun beklentileri doğrultusunda koruyacaktır. Türk Milletinin bu konudaki azmi, 15 Temmuz gecesinde darbeci teröristlere karşı duruşunda da kendini göstermiştir” ifadelerini kullandı. 
“BU RUHU YENİ NESİLLERE İYİ ANLATMALIYIZ”
10 Kasım tarihinin Türk milleti için büyük kurtarıcının anma günü olduğu kadar, aynı zamanda sahip olduklarımızın değerini bilme ve unun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığına saygı gösterme günü olduğuna değinen Başkan Düzgün, “Bir milletin kaderinin nasıl değişebileceği dünya tarihine yazdıran Atatürk’ün ‘Bu ulusa ve ülkeye hizmet görevi bitmeyecektir’ sözünü daima ilke edindik. Biz Atatürk’ün en büyük esere kurucusu ve lideri olduğu, milletimizle el ele geliştirdiği Cumhuriyetimizdir. 
Bu duygu ve düşüncelerle, düşünceleri ve idealleri ile yolumuzu aydınlatan, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önder, büyük komutan M. Kemal Atatürk’ün aramızdan bedenen ayrılışının 83. yılında; millet olarak O’nu, bir kez daha rahmet, minnet ve büyük bir özlemle yâd ediyoruz.” dedi.  

(NGC)

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)