BAKAN’DAN BOR ÇIKARMASI

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Niğde ziyaretinin son saatlerini Bor’da geçirdi. Bakan Varank önce Bor Belediyesini ziyaret etti, daha sonra Bor Karma Organize Sanayi Bölgesini ve en son olarak da Çukurkuyu Beldesine geçerek Şehit Ömer Halisdemir’i mezarı başında andı.

GÜNDEM 24.02.2022, 20:01
BAKAN’DAN BOR ÇIKARMASI

Bor Belediye Başkanı Serkan Baran'ı makamında ziyaret eden Bakan Varank'a  Başkan Serkan Baran, bakanlık tasarrufu bulunan konularda ve Bor Karma Organize Sanayi bölgesi ile ilgili çeşitli sorunları ve taleplerini sunumla dile getirdi. Başkan Baran, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada "Sayın Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank ile  birlikte temaslarımızı sürdürüyoruz. Sayın Bakan Varank’ın Bor Belediyemizi ziyaretlerinde yeni projelerimizi istişare ettik. Bor Organize Sanayimizi ziyaretimizde yeni alanlarımız için yatırım sözü aldık. Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.
BOR OSB’DE YATIRIM TOPLANTISI

Bor Belediyesi ziyaretinin ardından Bor Karma Organize Sanyi Bölgesine geçen Sanayi ve Ticaret Bakanı Mustafa Varank burada inceleme ziyaretleri sonrası bölgedeki mevcut ve gelevekteki yatırımlar hakkında kurum yetkililerinden bilgi aldı. 
Konuyla alakalı bir açıklama yapan Bor karma Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ali İlker Atabay: “Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa VARANK 'ın bölgemize yapmış olduğu inceleme ziyaretleri kapsamında, OSB'mizin mevcut ve gelecekteki yatırım konuları hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Sayın Bakanımız yapılacak olan yeni yatırımlar için gerekli desteklerin sağlanacağı hususunda görüşlerini iletti. 
Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi olarak Sayın Bakanımız Mustafa VARANK ve Sanayi Bölgeleri Gene Müdürü Sayın Fatih TURAN'a ilgileri ve destekleri için teşekkür ederiz.” Dedi.
KAHRAMAN ÖMER HALİSDEMİR KABRİ BAŞINDA ANILDI
15 Temmuz hain darbe girişiminin kahramanlarından Ömer Halisdemir’in Çukurkuyu beldesinde bulunan kabrini ziyaret eden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, kahraman şehit Ömer Halisdemir’e dua etti. 
HABER: OĞUZ ESER


 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)