BAŞKANLAR BOR'DA

 Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Merkez Birliğine Bağlı Kayseri 19. Bölge Birliğinin Yönetim ve Denetim Kurulu Aylık  Toplantısı Bor Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifinin ev sahipliğinde Bor’da yapıldı.

GÜNDEM 30.03.2022, 20:53 01.08.2023, 14:26
BAŞKANLAR BOR'DA

 Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Merkez Birliğine Bağlı Kayseri 19. Bölge Birliğinin Yönetim ve Denetim Kurulu Aylık  Toplantısı Bor Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifinin ev sahipliğinde Bor’da yapıldı.

Kayseri 19.Bölge Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu Toplantısı Bölge Birliğine Bağlı Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Başkanlarının katılımları İle ilçemiz Bor Neva Otelinde gerçekleştirildi. Yapılan Toplantıya TESKOMB Genel Başkan Vekili ve 19.Bölge Birliği Başkanı Mustafa Alan ,Niğde Esnaf Kredi ve Kefalet 1xbet giriş Kooperatifi Başkanı ve 19.Bölge Birliği Başkan Vekili Fahri Eker, Sarıoğlan Esnaf Kredi  ve Kefalet Kooperatifi Başkanı 19.Bölge Birliği Başkan Vekili Ali Cengiz, 19. Bölge Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri Bor Esnaf Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muhterem Hızar, Kayseri Erciyes Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nazmi Yücel, Tomarza Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Cengiz Köse, Sarız Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Akpınar, Kemerhisar Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Aykin, Yeşilhisar Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı  Ali Merdin, Develi Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Ünlütürk,  İncesu Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fevzi Aykar,  Çiftlik Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Yıldırım, Felahiye Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Şeref Güleser, Yahyalı Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Müzefer Moğultay ve Bölge Müdürü Şevki Taşkın Katıldı.

Toplantıda Türkiye Genelindeki ve Bor İlçemizdeki Esnaf Sorunları Görüşülerek Esnaflar İçin Atılacak Adımlar ve İmkanlar belirlendi. Toplantıda özellikle Niğde Bölgesindeki Kooperatiflerin çok başarılı olduğu bölge birliği başkanı Mustafa Alan tarafından dile getirilerek bütün kooperatiflere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek başarılarının devamı için temennide bulundu.

Bor Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muhterem Hızar ise toplantıyla alakalı olarak : “Böyle Bir Toplantıya ev sahipiliği yapmaktan gurur duyduğunu belirterek toplantıya katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (1)
Kani demirbilek 2 yıl önce
Yolun acık olsun inşAllah başarılar diliyorum sayın başkanım