BOR BALKAN TÜRKLERİ DERNEĞİ'NDEN ÇİRKİN OLAYA KINAMA

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Kabataş Erkek Lisesi pansiyonunda bir gurup öğrenci tarafından Atatürk posterine kesici aletle zarar verilmişti. Atatürk posterine yapılan bu saldırı çok büyük tepki çekti.

GÜNDEM 17.01.2022, 09:28
BOR BALKAN TÜRKLERİ DERNEĞİ'NDEN ÇİRKİN OLAYA KINAMA

Atatürk posterine yapılan bu saldırıya sessiz kalmayan Bor Balkan Türkleri Derneği'de çirkin olayı esefle kınadı. Bor Balkan Türkleri Derneği Başkanı Abdullah ÖZDAMAR ve üyeleri dernek binası önünde bir basın açıklaması yaptılar. Bor Balkan Türkleri Derneği Başkanı Abdullah ÖZDAMAR  kınama mesajında şu ifadelere yer verdi: " Bugün burada Atamızın,  Büyük Önder Mustafa Kemal'in posterine kendini bilmez bir gurup İstanbul Kabataş Erkek Lisesi öğrencileri tarafından yapılan çirkin saldırıyı kınamak için toplanmış bulunmaktayız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları geçmişte düzenli bir ordu kurarak bütün düşmanlarımızı ülkemizden çıkarmıştı. Ama maalesef görüyoruz ki hala içimizde Ermeni ve Rum zihniyetinde olan Türk kanı taşımayan düşmanlarımız var. Çünkü bu hain saldırıyı sadece Türkiye'de yaşayan, Türkiye'de eğitim gören, ekmeğini Türkiye'de kazanan fakat içinde Türklük duygusu olmayan, Türkü ve Atatürk'ü hazmedemeyen düşman şahsiyetler gerçekleştirirler.

Bizler bu şahsiyetleri ülkemizde istemiyoruz ve kendilerine gereken en ağır ceza ne ise onun verilmesini istiyoruz. Balkan Türkleri olarak Türkiye Cumhuriyetimize ve onun kurucusu olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e olan bağlılığımız ve sevgimiz sonsuzdur." dedi.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (2)
Vatandaş 2 yıl önce
Kurban olayım size bee. Hala kendini bilen insanlar var, çok şükür.
Ahmet Çetikaya 2 yıl önce
Atatürk'e yapılan her türlü saldırı vehakareti şiddetle kınıyorum.
Balkan Türkleri dünde bugünde bizim can soydaslarimizdir.
Bugünlerde Atamızın koltuğunda ülkemizin Cumhurbaşkanı na yapılan bir hakaretlerde kinmanizi bekliyyen milyonlarca vatandaşımız vardır.