BOR BASINI AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Bor’un Sesi Gazetesi Sahibi Yasin Düzgün ve Yeşil Bor Gazetesi Yetkilisi Kıvanç Şimşek Ak Parti Niğde İl Başkanı Ömer Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 02.11.2022, 19:33
BOR BASINI AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Bor’un Sesi Gazetesi Sahibi Yasin Düzgün ve Yeşil Bor Gazetesi Yetkilisi Kıvanç Şimşek Ak Parti Niğde İl Başkanı Ömer Kılıç’ı makamında ziyaret etti. Ak Parti Niğde İl Başkanı Ömer Kılıç ziyaretten dolayı memnuniyetini belirtti. Kılıç ziyarette Ak Parti İl Başkanlığı olarak yaptıkları çalışmalardan bahsetti.

Ak Parti Niğde İl Başkanı Ömer Kılıç; “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletimizin refahı, ülkemizin aydınlık yarınları için teşkilatımızla birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımızın selamlarını iletip, vatandaşlarımızla sohbet ederek gönüllerine dokunuyoruz. Gönüllerine dokunduğumuz her bir vatandaşımız Cumhurbaşkanımıza olan güvenlerini ve sevgilerini ifade ediyorlar. Vatandaşlarımızın bu duruşu karşısında bizler de güçlü ve büyük Türkiye, kalkınmış ve gelişmiş bir Niğde için, bıkmadan ve yorulmadan bütün teşkilatımızla beraber daha çok çalışmaya devam edeceğiz. Dedi.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)