Bor Belediyesi'nin Yaz Spor Okulu Sona Erdi

Bor Belediyesinin başlattığı yaz spor okulu 3 aylık eğitimin ardından son buldu.

GÜNDEM 02.09.2016, 10:02 22.03.2017, 23:52
Bor Belediyesi'nin Yaz Spor Okulu Sona Erdi
Bor Belediyesinin ilçe genelindeki gençleri düşünerek yaklaşık 3 ay önce başlattığı yaz spor okulu eğitimleri sona ererken sporcu ve ailelerine yemek ikram edildi. 

Yemeğe Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat'ın yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Yavuz Ergun, Bor Belediyesi Meclis üyeleri, Bor Belediyespor Kulüp Başkanı Erkan Alparslan, öğrenciler ve aileleri katıldı.

YAZ KURSLARIMIZ DEVAM EDECEK

Bor 100. Yıl Stadyumunda gerçekleştirilen yemek ikramında Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat bir konuşma gerçekleştirdi. Yaz Kurslarını Bor'lu gençleri düşünerek açıktıklarını ve bundan sonra da devam ettireceklerini belirten Başkan Erat, şöyle konuştu: "Geleceğimizin teminatı genç sporcu yavrularımız ve aileleri ile birlikte yaz spor okulu kapanış programında bir araya geldik. Bor Belediyesi olarak her zaman gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Yaklaşık 3 ay süren Bor Belediyemizin yaz spor okulu eğitimlerine katılan yavrularımıza eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar diliyor, ailelerinede ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

Yemek ikramının ardından Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat yemek masalarını tek tek gezdi. 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)