Bor Yardım Sevenler Derneği 90. Yıl dönümünü Kutluyor

Türkiye Yardım Sevenler Derneğin 90'ıncı Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla Bor Yardım Sevenler Derneği Şube Başkanı Yüksel Balçık, yönetimi ve hayırseverlerle yemekte bir araya geldiler.

GÜNDEM 22.02.2018, 09:19 22.02.2018, 09:19
Bor Yardım Sevenler Derneği 90. Yıl dönümünü Kutluyor

Türkiye Yardım Sevenler Derneğin 90'ıncı Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla Bor Yardım Sevenler Derneği Şube Başkanı Yüksel Balçık, yönetimi ve hayırseverlerle yemekte bir araya geldiler.

 Bor Yardım Sevenler Derneği Başkanı Yüksel Balçık, 90.Kuruluş Yıl Dönümü toplantısında yaptığı konuşmasında; ”Öncelikle şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına Zeytin Dalı Harekatı Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize baş sağlığı, Gazilerimize acil şifalar diliyorum.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği, Bor Şube Başkanı Yüksel Balçık, “19 Şubat 1928 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu Türkiye Yardım Sevenler Derneğinin Bor Yardım Sevenler Derneği Şubesi Şube Başkanı ve Yönetim Üyeleri olarak Hayırseverlerle birlikte Kuruluşunun 90. Yıl Dönümünü Kutluyoruz.

 Bor Yardım Sevenler Derneği Şube Başkanı Yüksel Balçık, konuşmasının devamında derneğin amacını dile getirerek; özellikle dar gelirli ailelere, okul çağına gelmiş ihtiyaç sahibi öğrencilere nakden, kitap, araç gereç ve giysi yardımları, üniversite de okuyan öğrencilere burs vermekte, ihtiyaç sahibi fakir ve kimsesiz yurttaşlara, hastalara yardım eden, siyasi ve dini hiçbir bağlantısı olmayan tamamen bağımsız bir derneğiz.

Bor ilçesinde derneğimizin bu güne kadar 44'üncü kuruluş yıl dönümü olması nedeni ile de Niğde merkezde siz yönetim, üyeleri, hayırseverler ile birlikte yemekte bir araya gelmiş bulunmaktayız. Derneğimiz her yıl ortalama 50 öğrenciye 8 Ay süreyle karşılıksız burs vermektedir. Kış aylarında ve Ramazan Aylarında imkanlarımız ölçüsünde 51 Fakir aileye yardımlar ediyoruz. Yemeğimize katılmak suretiyle bizleri onurlandıran hayırsever esnaf, hemşerilerimiz ve hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Görevde bulunduğumuz sürece Bor'da eğitim, kültür ve yardım faaliyetlerinde bulunmaya devam edeceklerini, derneğimize desteklerini esirgemeyen bütün üyelerimize , saygılar sunarız.” açıklamalarında bulundu.

Derneğin özverili çalışmalarıyla büyük işlere imza attığını dile getiren gazetemiz "Bor Yardım Sevenler Derneğinin faaliyetlerini ilgiyle takip ediyoruz. Bu yıl Niğde’de düzenlenen Türkiye Yardım Sevenler Derneği. Bor Şubesi Başkanlığınca düzenlenen 90.Kuruluş Yıl Dönümünü kutlama etkinliğini hep birlikte kutluyor, örnek güzel davranışla Bor Yardım Sevenler Derneğinin Bor ilçemizin insanlarına hem eğitim, hem kültürel, hem sağlık alanlarında 44 Yıldır katkılarda bulunmaya devam eden dernek ve öncekiler ve yeni, başkanı Yüksel Balçık Başkan, yönetim üyeleri, hayırsever esnaf ve hemşerilere teşekkürü bir borç bilerek, hem insanımıza, hem de kentimize ve yöreye büyük hizmetler ediyorsunuz. Bor Yardım Sevenler Derneğinin başarılarının devamını diliyor ve 90. Yıl Dönümünü kutluyoruz. İyi ki varsınız! “diyoruz..

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)