Bor'da Mütevelli Heyeti Seçimi Yapıldı

Bor Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen seçimlerde mütevelli heyeti üyeleri seçildi.

GÜNDEM 14.12.2016, 11:54 14.12.2016, 12:00
Bor Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen seçimlerde mütevelli heyeti üyeleri seçildi. 
Yapılan seçimler sonucu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi Merkez Mahalle, Kasaba, Köy Muhtarları ve Dernekler için yapılan seçimler so-nucu üyeler belirlendi.
Bor Kaymakamlığı Sosyal Yardım-laşma ve Dayanışma Vakfı'nda (SYDV) 1 yıl görev yapacak mütevelli heyeti üyelerinin seçimi için muhtarlar sandık başına gitti. Köy ve mahalle muhtarları kendi aralarında yaptıkları seçim ile mütevelli muhtar üyesini belirlediler.
Bor Merkez İlçe ve Kasabalardan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti'nde 2017 yılında görev yapmak üzere toplamda 28 muhtarın katılımıyla seçimler gerçekleştirildi. Bor Kaymakamlığı toplantı salonunda mahalle muhtarları arasında yapılan seçimde, merkez mahalleler için Sıra Söğütler Mahallesi Muhtarı Ayhan Düzgün'ün tek aday olduğu seçim sonucunda, 28 mahalle muhtarının tamamının oyunu alarak SYDV Mütevelli Heyeti'ne seçildi.
Seçim sonucunda bir kez daha Mütevelli heyetine seçilen Sırasöğütler Mahallesi Muhtarı Ayhan Düzgün kısa bir açıklama yaprak destek veren vermeyen herkese teşekkür etti. Düzgün yaptığı açıklamada; "Muhtarlarımızın birlik ve beraberliğinin gücümüzü bir kat daha artırdığını görüyoruz. Bütün kurumlarda değerimizin yükseldiğini hissediyorum. Bugün buraya katılarak bizi yalnız bırakmayan muhtarlarımıza bir kez daha çok teşekkür ediyorum. Hepinize saygılar sunuyorum." dedi.
Köyleri temsilen yapılan seçimlere Kızılca Köyü Muhtarı Menderes Kahraman 2017 yılı için Mütevelli heyetine seçilen isim oldu. Bor Kaymakamlığında gerçekleştirilen son seçim ise dernekler adına yapılan seçim oldu. Bu seçimi ise Bor Merkez Köyleri Beldeleri Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Eğitim Kültür ve Turizm Derneği yönetim kurulu üyelerinden Hüseyin Binay seçildi.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)