Din­çer'den Bor Zi­ya­re­ti

Arçelik firması Genel Müdürü Cemal Can Dinçer ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri Bor ve Niğde'de ziyaretlerde bulundu.

GÜNDEM 18.09.2018, 14:27 20.09.2018, 03:20
Din­çer'den Bor Zi­ya­re­ti

Arçelik firması Genel Müdürü Cemal Can Dinçer ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri Bor ve Niğde'de ziyaretlerde bulundu.

Genel Müdür Dinçer ve beraberindeki heyet,17 Eylül 2018 Pazartesi günü saat 13.40'ta Niğde'ye ulaştı.

 İlk olarak Çukurkuyu Kasabasında Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in kabrine ziyaret gerçekleştirerek ve şehidin babası Hasan Hüseyin Halisdemir ile bir süre sohbet ettiler.

Bor'da ziyaretlerine başlayan Genel Müdür Dinçer,Bor Arçelik ve Bora Home Niğde ve Bor  Bayii Emrah Çalapkulu'nun Bor Nağazasına konuk oldu.

Burada,Mağaza Sahibi ve Bayii Çalapkulu'ndan Bor hakkında bilgi alan Genel Müdür Dinçer,Bor'un sosyo ekonomik yapısı,gelenekleri ve tarihinden oldukça etkilendi.

Gazetecilerin Türkiye'nin ekonomik anlamda kriritk dönemde olduğu bu günlerde ziyaretinizin özel bir neden var mı ? sorusuna ;

"Geçen Cuma itibatiyle Burdur,Isparta,Konya,Aksaray ve Nevşehir üzerinden ziyaretlerimize başladık.Satış ve pazarlama seviyelerimizi sahada yerinde görmek istedik.Sahadaki arkadaşlara motivasyon oldu.Tüm il ve ilçelerimizde bayilerimiz ayrıca servislerimiz var yani ekonomik durumla çok alakalı değil ziyaretlerimiz." şeklinde cevapladı.

Yine Gazetecilerin,Arçelik firmasının jenerik sloganı var fakat siz firmanızı daha farklı nasıl anlatırsınız sorusuna ise ;

"Geçtiğimiz yıl olması gerek bir reklamımız vardı bu topraktan yetişenlerin ürün ve insan marka haline gelip tüm dünyada yer bulması temalı idi.Kısacası biz bu topraklardan aldığımız güç ve enerji ile 145 ülkede yani Global anlamda faakiyetteyiz bu toprakların başarı hikayesiyiz diyorum " Dedi.

Bor Arçekil ve Borta Home Mağaza sahibi Emrah Çalapkulu'nun odasındaki antika ve tarihi eşyaları ilgi ile soran heyete Çalapkulu hikayelerini de anlatarak bilgi verdi.
Çalapkulu,Genel Müdür Dinçer'e Arçelik firmasının marka kabartması olan oldukça eski koleksiyon parçası sayılabilecek derecede nadir bulunan gümüş bir hediye ve Niğde Belediyespor forması hediye etti.

Hilmibey Restaurant'ta misafirlerin onuruna verilen öğle yemeğinde menüde Bor'a özgü Söğürme ikram edildi.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)