Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifinde Seçim Yapıldı

Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (NESKOOP) Başkanlığı genel kurulu yapıldı. Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (NESKOOP) Başkanlığı genel kurulu yapıldı. Mevcut başkan Fahri Eker yeniden seçildi.

GÜNDEM 15.01.2018, 16:43 15.01.2018, 16:44
Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifinde Seçim Yapıldı

Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (NESKOOP) Başkanlığı genel kurulu yapıldı. Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (NESKOOP) Başkanlığı genel kurulu yapıldı. Mevcut başkan Fahri Eker yeniden seçildi.

Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin Genel Kurulu NESOB Murat Zeren Eğitim Hizmet Binası'nda gerçekleştirildi.

Üyelerin salona tek tek ve kimlik kontrolleri yapılarak alındığı genel kurul Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Divan Başkanlığını İç Anadolu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Mustafa Alan'ın yaptığı seçimde yönetim kurulu çalışma raporu ve denetim kurulu raporlarının ibra edilmesinden sonra yönetim kurulu seçimine geçildi. Seçimin açık oylamayla yapılacağı kararının alınmasının ardından başkanlık seçimi yapıldı. Mevut Başkan Fahri Eker ve Turgut Taygur'un başkanlık için yarıştığı seçimde üyelerin çoğunluğunun oyu ile Fahri Eker yeniden Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına seçildi.

Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fahri Eker, kendini destekleyen üyelerine teşekkür etti. 

Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Asil Üyeleri, Fahri Eker, yavuz Eren, Şevket Yel, Köksal Kılıç, Yusuf Adıgüzel. Yönetim Kurulu yedek üyeler, Cevdet Sayın, İlhami Karan, İsmail Gökdemir, Abdullah Gül, Faruk Kılıç. Denetim Kurulu Asil Üyeler, İhsan Yüksel, Rahmi Songur. Denitim Kurulu Yedek Üyeler, Nedim Yıldırım, Celal Akbaş. Üst Kurul Temsilcisi Asil Üyeler, Fahri Eker, Yavuz Eren, Şevket Yel, Köksal Kılıç, Halil İbrahim Kızıltan. Üst Kurul Temsilcisi Yedek Üyeler, Faruk sönmez, Ayhan Kalkan, Dursun Akyüz, Sabit Öztekin, Osman Tereci seçildi.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)