FAHRİ KİRT ORTAOKULU’NDAN 23 NİSAN PROGRAMI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bor Fahri Kirt Ortaokulu'nda coşkuyla kutlandı. Okul bahçesinde düzenlenen programa Okul idaresi, öğretmenler veliler ve öğrenciler katıldı.

GÜNDEM 24.04.2022, 20:09
FAHRİ KİRT ORTAOKULU’NDAN 23 NİSAN PROGRAMI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bor Fahri Kirt Ortaokulu'nda coşkuyla kutlandı. Okul bahçesinde düzenlenen programa Okul idaresi, öğretmenler veliler ve öğrenciler katıldı. Saat: 10.00'da Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kutlama programı, günün anlama ve önemini belirten konuşmalar ve şiirlerin okunmasıyla devam etti.

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN MUHTEŞEM GÖSTERİ

Konuşmaların ardından ana sınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan oyun ve gösteriler gerçekleştirildi. Minik öğrencilerin muhteşem gösterileri izleyenlerden büyük alkış aldı.

ÖĞRENCİLERDEN JİMNASTİK GÖSTERİSİ

Anaokulu gösterilerinin ardından sahne alan okulun Jimnastik Kız Takımı yapmış oldukları akrobatik performansla izleyicilerin odak noktası oldular. Öğrencilerin senkronize şekilde kusursuz olarak yapmış olduğu jimnastik gösterileri davetlilerden tam not aldı.

Kutlama programı yine öğrencilerin hazırlamış olduğu oratoryo gösterileri ve çeşitli yarışmaların ardından son buldu. Program sonrasında aileleriyle buluşan öğrenciler günün anısına bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (1)
Emre 2 yıl önce
Bor ilçemizin basarili bir okulu ilan Fahri Kirt Ortaokuluna yaptiklari bu etkinlik icin tesekkurler