Marangozlar’dan Başkan Özkan’a Ziyaret

Niğde Marangozlar Hızarcılar Sıvacılar ve Boyacılar Odası Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan’a iade-i ziyarette bulundu.

GÜNDEM 14.03.2018, 09:31 14.09.2018, 01:54
Marangozlar’dan Başkan Özkan’a Ziyaret

Niğde Marangozlar Hızarcılar Sıvacılar ve Boyacılar Odası Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan’a iade-i ziyarette bulundu.

Niğde Marangozlar Hızarcılar Sıvacılar ve Boyacılar Odası Başkanı Mustafa Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Rifat Özkan’ı ziyaret etti.

Ziyarette Niğde Marangozlar Hızarcılar Sıvacılar ve Boyacılar Odası Başkanı Mustafa Yıldırım, Başkan Özkan’a oda olarak gerçekleştirilen çalışmalar, yeni planlanan projeler ile talep ve öneriler hakkında çeşitli bilgiler verdi.

Başkan Yıldırım, ‘Marangozlar odası olarak çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz esnafımızın bizden talep ve önerileri oluyor bizde bu istekler doğrultusunda gerek il bazında gerekse il dışında çeşitli temaslarda bulunmaktayız bugünde bizlerin ve esnafımızın her zaman yayında bulunan sayın belediye başkanımızı ziyaret ettik kendisine odamıza vermiş olduğunu ve vereceği desteklerden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Ziyaretten son derece mutlu olduğunu ifade eden Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, öncelikle sayın başkanımız Mustafa Yıldırım’ın nezdinde odamızın bütün yönetim kurulu üyelerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum, “Esnafımız ve odalarımızla istişareyi hep ön planda tuttuk, bu çerçevede odamızın sorun ve taleplerini dinledim odamız ve başkanımızın her zaman yanında olacağız Niğde Belediyesi olarak yeni projelere birlikte imza atacağız” dedi.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)