MUHTARLAR VE PROTOKOL'DEN YEMEKLİ TOPLANTI

Bor Merkez Kasaba ve Köyleri Muhtarlar Derneği'nin  organize yemekli istişare toplantısı yapıldı.  

GÜNDEM 03.03.2022, 19:57
MUHTARLAR VE PROTOKOL'DEN YEMEKLİ TOPLANTI

Bor Merkez Kasaba ve Köyleri Muhtarlar Derneği'nin  organize yemekli istişare toplantısı yapıldı.  Bor Öğretmenevinde gerçekleştirilen organizasyonda Bor İlçesi yöneticileri, muhtarlarla bir araya geldi. 
Bor Öğretmen Evinde gerçekleşen ve  Bor Merkez Kasaba ve Köyleri Muhtarlar Derneği tarafından yapılan programa Bor İlçe Kaymakamı Mehmet Yavuz, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran'ın yanı sıra, Oda başkanları, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, Niğde İl Genel Meclis Üyeleri, Belde Belediye Başkanları, Bor İlçe Kurumlarının Müdür ve Amirleri, Niğde Asayiş Şube Müdürü Fatih Güvenç, Niğde Muhtarlar Dernek Başkanı Bahtiyar Yamaner ve Bor  merkez, kasaba ve köy muhtarları katıldı. 
ERBEDEN: "AMACIMIZ İSTİŞARE VE DAYANIŞMA" 
Bor Merkez Kasaba ve Köyleri Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Erbeden, istişare ve dayanışmanın amaçlandığı toplantıyı geleneksel hale getirmek istediklerini belirtti. 
Bor Merkez Kasaba ve Köyleri Muhtarlar Derneği Başkanı ve Bor Merkez Yeni Mahalle Muhtarı İbrahim Erdeben, Bor Öğretmen Evinden düzenlenen programda katılımcılara teşekkür ederken, şu ifadeleri kullandı; 
"Başta Bor Kaymakamımız Mehmet Yavuz, Bor Belediye Başkanımız Serkan Baran olmak üzere siyasi partilerimizin temsilcileri, kurum müdürlerimiz, muhtarlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız vatandaşlarımıza hizmet için varlar. Bu toplantıda amacımız ilçemizde dayanışma ve istişare kültürünün yaygınlaşmasını sağlamak ve sorunlarımızı birebir şekilde yöneticilerimize iletmek. İnşallah bu dayanışma ve istişare toplantılarımızı ilerleyen dönemlerde de sıklıkla yapıp, geleneksel hale getirmek istiyoruz." 
MUHTARLAR TALEPLERİNİ İLETTİLER 
Bor İlçesinde görev alan muhtarlar düzenlenen programda; Bor Kaymakamı Mehmet Yavuz ve Niğde İl Genel Meclisi üyelerine ilk ağızdan istek ve taleplerini ilettiler. Bor Belediye Başkanı Serkan Baran da muhtarların istek ve taleplerini not aldı. Program Bor Merkez Kasaba ve Köyleri Muhtarlar Derneği adına başkan İbrahim Erbeden ve yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar ve katılımcıların hatıra fotoğrafı ile son buldu.
 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)