Niğde Bunu Hak Ediyor

Bor Ziraat Odası Başkanlığı Niğde'de yapılması düşünülen havaalının adının Şehit Ömer Halisdemir olmasını istediklerini belirttiler.

GÜNDEM 24.08.2016, 08:11 17.08.2018, 06:19
Niğde Bunu Hak Ediyor
Bor Ziraat Odası Başkanlığı tarafından FETÖ'nün 15 Temmuz günü gerçekleştirmek istediği darbe girişiminde büyük bir kahramanlık yaparak darbeci hain general Semih Terzi'yi alnından vurduktan sonra şehit edilen Ömer Halisdemir'in adının yaşatılmasının gerektiği belirtildi. Bor Ziraat Odası Başkanı Nurettin Eriç, Ömer Halisdemir'in yaptığının hem ülkemiz hemde Niğde için büyük bir gurur kaynağı olduğunu söyledi. 

Haber: Bor'un Sesi Gazetesi

Konuyla ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan Başkan Eriç, şöyle konuştu: "15 Temmuz günü FETÖ'cüler ülkemizin yönetimini darbe ile ele geçirmek istediler. Milletin taklarıyla, uçaklarıyla milletin üzerine bomba yağdırdılar. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Türk halkı büyük bir kahramanlığa imza attı. Tabii ki bir de darbe girişiminin seyrini değiştiren ilçemiz Çukurkuyu Kasabası nüfusuna bağlı Ömer Halisdemir kardeşimiz var. Bu kardeşimizin gerçekleştirmiş olduğu kahramanlık ülkemizin geleceği açısından çok önemliydi. Vatanı uğruna canını hiçe sayarak darbeci hain general Semih Terzi'yi alnından vurdu. Daha sonra da bu hainler tarafından şehit edildi. Vatanı için gözünü kırpmadan canını vermeye hazır olan Niğdeli vatansever vatandaşlarımız her zaman ülkesi için ölmeye hazırdır. Daha önceden İlimize yapılması düşünülen havaalanının adının Ömer Halisdemir havaalanı olmasını Bor Ziraat Odası Başkanlığı olarak istiyoruz. Ömer Halisdemir gibi bir kahramanın adının sonsuza kadar yaşatılması gerekiyor. Buradan bütün devlet büyüklerimize çağrıda bulunuyoruz. Gelin bu kahramanın adını Niğde'ye yapılacak olan havaalınında yaşatalım." dedi.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)