Ömer Halisdemir'i Rüyasında Gördü Bor'a Geldi

15 Temmuz askeri darbesinde şehit olan Ömer Halisdemir'i rüyasında gören Osman Koç isimli vatandaş, Burdur'un Bucak ilçesinden yürüyerek şehidinin kabrinin buluşan Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesindeki mezarına ulaştı.

GÜNDEM 13.03.2017, 17:57 14.04.2017, 12:35
Ömer Halisdemir'i Rüyasında Gördü Bor'a Geldi
15 Temmuz askeri darbesinde şehit olan Ömer Halisdemir'i rüyasında gören Osman Koç isimli vatandaş, Burdur'un Bucak ilçesinden yürüyerek şehidinin kabrinin buluşan Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesindeki mezarına ulaştı. 
Haber: Muharrem Temel - Bor'un Sesi Gazetesi
1 Mart tarihinde Burdur'un Bucak ilçesinden yola çıkan Osman Koç isimli vatandaş on iki gün sonra şehit Ömer Halisdemir'in kabrinin bulunduğu Çukurkuyu beldesine ulaştı. Burada ilk olarak şehit Ömer Halisdemir'in ailesini ziyaret eden Koç, daha sonra kahramanın kabrini ziyaret etti ve mezarı başında dua edip Bucak ilçesinden getirdiği toprağı bıraktı. 
Ömer Halisdemir'i sürekli rüyasında gördüğünü söyleyen Osman Koç, gazetemiz muhabirlerinden Muharrem Temel'e yaptığı açıklamada, kahramanın kabrini her zaman görmek istediğini ve kısmetin bugüne olduğunu söyledi. 
En son gördüğü rüyada Ömer Halisdemir'in avcunu açarak kendisinden bir şey istediğini söyleyen Koç, "15 Temmuz darbe girişiminden sonra Ömer Halisdemir'in kabrini hep görmek istedim. Bir çok kez şehidimiz rüyama girdi. Benimde kendime şehidimizin kabrini ziyaret etme sözüm vardı. Buraya gelmek için hazırlık yaparken birden rahatsızlandım. Daha sonra doktorlar beni ameliyat edeceklerdi. Yola çıkacağım günde ameliyatım gerçekleşecekti." dedi.
ÖMER HALİSDEMİR İÇİN HASTANEDEN KAÇTI
Şehit Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret etmek için hastaneden kaçtığını ve gerekirse bu yolda canını bile vermeyi göze aldığını söyleyen Osman Koç, "Doktorlara Edirne'ye gitmek için otobüs bileti aldığımı söyledim. Bu bileti iptal ettirdikten sonra hastaneye tekrar gelip yatacağımı söyledim. Bu bahaneyle hastaneden kaçtım ve Ömer Halisdemir için yollara düştüm. Buraya gelene kadar bir çok vatandaşımız bana saygı ve sevgi gösterdi. Bucak ilçesinden buraya kadar yürüyerek geldim. Akşamları dinlenip sabahları yoluma devam ettim. Şehidimizin kabrine gelene kadar bana destek veren, yardım eden herkese teşekkür ediyorum." dedi. 
VATANDAŞLAR'DAN BÜYÜK DESTEK GÖRDÜ
13 gün boyunca yollarda olduğunu belirten Koç, sözlerini şöyle sürdürdü: "Yollarda karşılaştığımız bir çok vatandaşımız bana büyük destek oldular. Şehidimizin kabrini ziyarete geldiğimi öğrendiklerinde bayrak verenler oldu, dua edenler oldu. Bende milletimizdeki bu vatan aşkını gördükten sonra hangi hain gelirse gelsin vatanımızı parçalayamayacaklarını gördüm. Ne olursa olsun ülkemize zarar veremeyecekler." diye konuştu. 
BABA HALİSDEMİR'E BAYRAK HEDİYE ETTİ
Şehit Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret eden ve burada dua edip memleketinden getirdiği toprağı şehidin kabrine serpen Koç,"Ömer Halisdemir gibi yiğitler olduğu sürece bu ülkenin sırtı yere gelmez" dedi. Şehidin kabrini ziyaret ettikten sonra Hasan Hüseyin Halidemir ile de görüşen Osman Koç, ziyaret sonrasında şehidin babasına bayrak hediye etti. 
HEDEFİ TBMM
Yaklaşık 550 kilometrelik yolu yürüyerek kat eden Osman Koç, Çukurkuyu'nun ardından Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde bulunan Özel Harekat Şube Müdürlüğünü ziyaret ettikten sonra TBMM'ye geçecek ve burada elinde getirdiği bayrağı teslim edecek. 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (1)
Yasin 7 yıl önce
Helal olsun dayima