OTOBÜS ÇİLESİ SON BULDU

Yıllardır Bor'un en büyük sorunlarından biri olan toplum ulaşım için çok önemli bir hamle geldi. Artık bugünden  itibaren Bor-Niğde ve Bor Şehir içi olarak çalışan 3 kooperatif birlikte çalışma kararı alarak Bor Niğde olarak A-B-C şeklinde üç güzergah halinde çalışacak.

GÜNDEM 31.10.2022, 12:29 31.10.2022, 14:07
OTOBÜS ÇİLESİ SON BULDU

"TOPLU ULAŞIMDA TARİHİ KARAR VATANDAŞ İSTEDİĞİ OTOBÜSE BİNEBİLECEK"

Yıllardır Bor'un en büyük sorunlarından biri olan toplum ulaşım için çok önemli bir hamle geldi. Artık bugünden itibaren Bor-Niğde ve Bor Şehir içi  olarak çalışan 3 kooperatif birlikte çalışma kararı alarak Bor Niğde olarak A-B-C şeklinde üç güzergah halinde çalışacak.

Yıllardır Bor halkının kanayan yarası haline gelen, çoğu zaman kavga sebebi olan, mahkemeden mahkemeye dolaştırılan Niğde-Bor ve Şehir içi otobüsleri yolcu alma anlaşmazlığı artık son buluyor.

Uzun uğraşlar sonucunda neticeye bağlanan yeni çalışma düzeninde artık vatandaşlar Şehir içi, Niğde-Bor kavgası olmadan dilediği otobüse binebilecek.

Konuyla alakalı olarak Bor Belediyesinden yapılan açıklamaya göre A,B,C hatıı olarak çalışacak olan otobüs güzergahları şu şekilde belirlendi.:

"A Hattı: Askeri Fabrika önünden kalkarak sanayi önü, Acıgöl Kavşağı, Çevreyolu, Çarşı ve Niğde olarak,

B Hattı:  Şeker Mahallesinden başlayıp Şeker Mahallesini dolaşarak Şeker Mahallesi Toki yönünden Yüksek Okul, Huzur Evi, Fatih Mahallesi, İstasyon Caddesi, Çarşı, Hastane, Fen Lisesi, Toki, Koyunlu Yolu, Niğde olarak,

C Hattı: Şeker Mahallesinden başlayarak Acıgöl, Yeni Mahalle, Türbe, Hastane ve Okçu Yolu, Baha Yurdu, Toki 5. Etap, Koyunlu Yolu Niğde olarak belirlenmiştir.

Dönüşler aynı güzergahtan olacaktır."

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)