Özdemir'den Veda Ziyareti

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan Valiler Kararnamesi sonrasında Niğde Valisi iken Çorum Valiliği görevine atanan Necmeddin Kılıç’a Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

GÜNDEM 02.06.2016, 09:24 02.06.2016, 09:31
Özdemir'den Veda Ziyareti
AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, ‘’sayın valimiz ilimize büyük hizmetler yaptı. Çalışmaları asla unutulmayacak’’ derken şu ifadelere yer verdi; 
‘’2013 yılında ilimize atanan sayın valimiz üç yıldır büyük hizmetlere imza attı. Niğde’nin her noktasına hizmetin gitmesi için özverili bir çalışma sergiledi. Sık sık halkla bir araya gelerek   sorunları yerinde dinledi, çözümü için çalıştı. Bürokrasi ile verimli çalışmalar yürüterek memleketimizde çok başarılı bir dönem geçiren ve birlikte  çalışmaktan onur duyduğum Necmeddin Kılıç’a çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, Çorum’daki yeni görevinde başarılar diliyorum. İlimize vali olarak atanan, Manisa Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu’nun da bu görevini layığı ile yapacağına inanıyor, yeni görevinde başarılar diliyorum’’ dedi.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)