RAMAZAN YILDIZ'DAN 10 KASIM MESAJI

Türkiye Şehit Aileleri ve Gaziler Vakfı Niğde Şube Başkanı Ramazan YILDIZ Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 84. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

GÜNDEM 10.11.2022, 11:12 21.11.2022, 08:31
RAMAZAN YILDIZ'DAN 10 KASIM MESAJI

Türkiye Şehit Aileleri ve Gaziler Vakfı Niğde Şube Başkanı Ramazan YILDIZ Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 84. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Ramazan YILDIZ, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Milleti ile birlikte giriştiği bağımsızlık mücadelesini yine Milletinin destek ve azmiyle çağdaş bir Cumhuriyet ile taçlandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 84. dönüşümünde saygı, şükran ve rahmetle anıyorum. Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bağımsızlık mücadelesinde milli birlik ve beraberliği tesis ederek, cephede kahramanca mücadele eden bir büyük komutan, Türk insanına milli ruh ve benliği aşılayarak yeniden ayağa kalkmasını sağlayan ve Türk Milletinin tüm insanlığın karşısında saygın bir millet olduğunu ispatlayan bir liderdir.

10 Kasım, Türk Milleti için Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma günü olduğu kadar, aynı zamanda O’nun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığı gösterme günüdür. Türk Milleti, yüksek bir ruh ve şuurla sahip çıktığı Cumhuriyeti, daha iyi bir geleceğe taşıma azim ve kararlılığında olacaktır. Ülkemizi daha güçlü, daha müreffeh, daha etkin, uluslararası sorunlarda sözü dinlenir bir ülke haline getirme yolunda atılan her adımın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz hatırasına en anlamlı saygı olduğuna inanıyorum.

Kahraman ulusumuzla birlikte baştan ve yepyeni bir devlet kurarak bizlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk fikirleri, başarıları, eserleri ve de kılavuz edinmemiz için geride bıraktığı ilke ve devrimleriyle, birleştirici- bütünleştirici yapısı, en önemlisi bilimi kılavuz edinmiş öngörüsü ile hiç ölmeyecek bir devlet adamı olarak dünya liderleri arasındaki hak ettiği seçkin yerini almıştır.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 84. yılında saygı, şükran ve rahmet ile anıyoruz.

Unutmadık, Unutmayacağız, Unutturmuyoruz Ne Mutlu Türküm Diyene!

Bu düşüncelerle Türkiye şehit aileleri ve gaziler vakfı Niğde şubesi olarak Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, O'nun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, istiklâl mücadelemizin tüm kahramanlarını vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum” dedi.

Yorumlar (0)