REKTÖR USLU’DAN ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, 3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Rektör Uslu mesajında şu ifadelere yer verdi:

GÜNDEM 02.12.2022, 14:36 10.05.2023, 01:39
REKTÖR USLU’DAN ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

“Birleşmiş Milletler tarafından engelli bireylerin haklarının korunması ve diğer insanlarla eşit düzeye getirilmesi amacıyla ‘Engelliler Günü’ olarak kabul edilen 3 Aralık gününü, “Engelsiz Kampüs Engelsiz Dünya” mottosunu kendisine misyon edinmiş Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi olarak bizler de hatırlamakta ve engellilerin günlük yaşamlarını kolaylaştırmak ilişkin farkındalık çalışmalarına katkılar sunmaktayız.

Engelli vatandaşlarımızın yaşadığı sorunlara yönelik olarak farkındalık oluşturma hedefiyle,  öğrenci ve personelimize kampüslerimizde engellerini hissettirmeyecek derecede gelişmiş fiziki altyapıya sahip eğitim öğretim süreci için bu faaliyetlerimiz kararlılıkla devam etmektir.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün engellerin, sevgi, saygı ve dayanışmayla aşılacağını hatırlatarak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla tüm engelli vatandaşlarımıza mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyor, saygılarımı sunuyorum.”

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)