Şehit Ailesinden Özel İstek

Darbeci General Semih Terzi'yi alnından vurduktan sonra şehit olan Özel Kuvvetler Komutanlığında görevli Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in adı Bor Fen Lisesine verilmesi kararı alınmıştı.

GÜNDEM 26.07.2016, 10:45 26.07.2016, 10:47
Şehit Ailesinden Özel İstek
Edinilen bilgilere göre; Geçtiğimiz hafta Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in ailesi ziyarete gelen protokole okul konusunda gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. 
Şehidimizin ailesi, Bor Fen Lisesinin halen öğrencisinin olduğunu, mezunlar verdiğini gerekçe göstererek şehidin isminin bu okula değil yeni yapılan bir okula verilmesinin daha uygun olduğunu belirtti. 
Böylesi bir durumda bile çok hassas düşünen Şehidimizin ailesi bu talebilerini ayrıca yetkili birimlere dilekçe vererek de yetkililerden arz etti. Dilekçelerine gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Şehidimizin ailesi, Bor Fen Lisesi’nin yerine şehit çocuklarının isminin yeni yapılmış ancak henüz öğrencisi olmayan bir okula verilmesini talep ettiler.  
Şehit ailesi tarafından yapılan bu talep üzerine, Bor İlçesi Mehmetçik Mahallesinde tamamlanan ve önümüzdeki Eylül ayında öğrenci alımına başlanacak olan Bor Anadolu İmam Hatip Lisesine Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in isminin verileceği bilgisi edinildi.   
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇILIŞA GELECEK   
Bor İlçesi Mehmetçik Mahallesinde tamamlanan, 24 derslikli, beraberinde yurt ve spor salonunun olduğu kampüs şeklindeki Bor Anadolu İmam Hatip Lisesine yakın zamanda Şehidimizin isminin verileceği, açılışa ise Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bir çok komutanla birlikte geleceği ve Karargah Komutanı Zeki Paşa’nında katılımı ile okulun açılmasının planlandığı öğrenildi.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)