SİZE MİNNETTARIZ

Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Yıldönümü Bor’da Gururla ve Coşkuyla Kutlandı. Bor Hükümet Meydanı’nda gerçekleştirilen programa Bor Protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

GÜNDEM 10.04.2022, 13:18 06.07.2022, 18:10
SİZE MİNNETTARIZ

Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Yıldönümü Bor’da Gururla ve Coşkuyla Kutlandı. Bor Hükümet Meydanı’nda gerçekleştirilen programa Bor Protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Hükümet konağı tören alanında gerçekleştirilen törende Bor İlçe Emniyet Müdürü Caner ÖZ, Atatürk anıtına çelenk sunumu gerçekleştirdi. Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe emniyet müdürü Caner ÖZ yaptı.

ŞEHİT POLİSLER ANILDI

Bor’da Türk Polis Teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında şehitler için Mevlidi Şerif programı düzenlendi.

Bor İlçe Emniyet Müdürlüğünce polis haftasında Sokullu Mehmet Paşa Camii'nde Cuma Namazı öncesinde düzenlenen Mevlidi Şerif programı ülkenin birliği, dirliği ve beraberliği uğruna canlarını feda ederek şehit düşen polisler başta olmak üzere tüm şehitler için Mevlidi Şerif ve Kuranı Kerim tilaveti okunarak dualar edildi. Programda açıklamada bulunan Bor Müftüsü İsmail Çakır, şehitlere, Allah'tan rahmet, gazilere sıhhat dileyerek Türk Polis Teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümünü kutladığını dile getirdi. Polis teşkilatının görevini gece gündüz demeden en iyi şekilde yerine getirdiğini belirten Müftü İsmail Çakır, “Vatandaşlarımızın yoğun ilgi göstermesi bizleri mutlu etti. Bugün hem polis şehitlerimize hem de tüm şehitlerimize dualar edildi. Dedi

Cuma namazının ardından ise Bor Şehitliği’nde düzenlenen programda da şehitlerimiz anıldı. Yine Bor Müftüsü İsmail Çakır tarafından dualar okundu.

EMNİYETTEN KAYMAKAM’A ZİYARET

Huzur ve güvenliğimizin teminatı Türk Polis Teşkilâtının 177. Yıl Dönümü münasebetiyle Bor İlçe Emniyet Müdürü Caner ÖZ Bor Kaymakamı Mehmet YAVUZ’u makamında ziyaret etti. Bor Kaymakamı Mehmet YAVUZ tüm Emniyet çalışanlarının Polis Haftasını kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi. 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)