Türk Basını Tokat'ta buluştu

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonuna bağlı 8 federasyon Genel Başkanı ve Türkiye genelinden 60 cemiyet başkanı Tokat'ta bir araya geldi.

GÜNDEM 18.07.2017, 10:54 09.11.2018, 00:02
Türk Basını Tokat'ta buluştu
Türkiye Gazeteciler Konfederasyonuna bağlı 8 federasyon Genel Başkanı ve Türkiye genelinden 60 cemiyet başkanı Tokat'ta bir araya geldi. 
Toplantıya Niğde’den Niğde Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi ve Niğde Anadolu Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Alpaslan Düzgün ile NGC Yönetim Kurulu Üyesi Bor’da Sabah Gazetesi sahibi İsmet Ünver katıldı. 
Türkiye Gazeteciler Konfederasyonuna bağlı olarak faaliyetlerini yürüten Tokat Gazeteciler, Televizyoncular ve Radyocular Derneği ev sahipliğinde 12'inci başkanlar kurulu toplantısını Tokat’ta gerçekleştiriliyor. 14-15-16 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek olan kurul toplantısına, ülke genelinde 60 başkan, 8 federasyon başkanı ve birçok gazeteci katılım sağladı.
Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Başkanı Nuri Kolaylı Tokat Gazeteciler, Televizyoncular ve Radyocular Derneği ev sahipliğinde düzenlenen 12'inci başkanlar kurulunun açılış konuşmasını yaptı.
Heyet daha sonra Tokat Valiliği, Tokat Belediye Başkanlığı ve Tokat Ticaret ve Sanayi Odasını, bu kapsamda ziyaret etti.
Tokat Gazeteciler Televizyoncular ve Radyocular Derneği Başkanı İhsan Uluözlü, Tokat Valiliği, Tokat Belediye Başkanlığı ve Tokat Ticaret ve Sanayi Odasını, bu kapsamda ziyaret ettiklerini söylerek: "Şehrimizde başkanlarımızı ağırlıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Başkanlar Kurulu Toplantılarımız düzenli olarak farklı şehirlerde yapılan bir etkinliğimiz. Biz de gerçekleştirilecek olan bu toplantının kentimizde yapılması için konfederasyonumuza başvuruda bulunmuştuk. Sağ olsunlar bu talebimizi uygun görerek şehrimize geldiler. Bugün düzenlenecek olan Gala Yemeği ile kentimizin 60 ilden gelen gazetecilerimize aynı zamanda tanıtımını da yapmaya başlamış olacağız. Yarın sabah saatlerinde toplantımızın sona ermesiyle birlikte kısa bir şehir turu atıp, ertesi gün de dünyanın 8'inci harikası olarak deklare ettiğimiz Ballıca Mağaramıza da bir ziyaret geçekleştireceğiz. Bizlere bu konuda destek veren ve misafirlerimizi ağırlamamızda yardımcı olan Tokat Valimiz Dr Ömer Toraman, Tokat Belediye Başkanımız Eyüp Eroğlu ve Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Ahmet Arat'a şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)