VALİ MUSTAFA KOÇ GÖREVE BAŞLADI

Kağıthane Kaymakamı iken, 12 Mayıs 2022 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Niğde Valisi olarak atanan Vali Mustafa KOÇ görevine başladı.

GÜNDEM 19.05.2022, 15:08
VALİ MUSTAFA KOÇ GÖREVE BAŞLADI

Kağıthane Kaymakamı iken, 12 Mayıs 2022 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Niğde Valisi olarak atanan Vali Mustafa KOÇ görevine başladı.

Niğde Valiliği bahçesinde düzenlenen karşılama töreninde Vali Mustafa Koç’u İl Protokolü, Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri karşıladı.

Daha sonra Valilik Makamına geçen Vali Mustafa KOÇ, göreve başlaması ile ilgili Basın Mensuplarına yaptığı açıklamada; Niğde'ye Vali olarak atandığı için çok mutlu olduğunu söyleyen Vali Mustafa KOÇ yaptığı açıklamada; “Bizi bu Göreve layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ‘ya şükranlarımı arz ediyorum. Allah, bize güvenen, itimat edip bu göreve layık gören devlet büyüklerimize ve aziz milletimize mahcup etmesin. Niğde'ye yabancı değilim, farklı sebeplerle gelip görmüşlüğüm var. Kadim bir şehir olan Niğde’mizin, köklü bir kültürü var. Son zamanlarda da kabuğunu kırdı, Anadolu'nun parlayan yıldızı oldu. İnşallah bundan sonraki süreçte de hep beraber el birliğiyle, güç birliğiyle fikir birliğiyle birbirimizle dayanışma içinde eksikliklerimizi tamamlayarak daha önce yapılmış hizmetlerin üzerine bir şeyler koyabilirsek ne mutlu bize” dedi.

Vali Mustafa KOÇ konuşmasının devamında “Devletimizin temel görevi İnsan odaklı hizmet anlayışı ile Vatandaşımızın huzurunu sağlayıp, refah seviyesini yükseltmek birinci önceliğimizdir. Bunu yapabilmek için hep birlikte yeni işler ve yeni projeler üreterek bu uğurda çalışmamız lazım. Bundan böyle görev yaptığımız süre içerisinde sizlerle birlikte pek çok işe pek çok uğraşa beraber omuz vereceğiz İlimizi kalkındırmak için üzerimize düşen görevi layıkıyla yapmaya çalışacağız” dedi.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)