Vali Şimşek’ten NGC’ye ziyaret

Niğde Valisi Dr. Yılmaz şimşek, Niğde Gazeteciler Cemiyeti’ni (NGC) ziyaret ederek, yeniden cemiyet başkanlığına seçilen Alpaslan Düzgün ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletti.

GÜNDEM 04.06.2021, 11:17 04.06.2021, 11:27

Niğde Valisi Dr. Yılmaz şimşek, Niğde Gazeteciler Cemiyeti’ni (NGC) ziyaret ederek, yeniden cemiyet başkanlığına seçilen Alpaslan Düzgün ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletti.

Önceki haftalarda olağanüstü genel kurulunda Niğde Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanlığına yeniden seçilen Alpaslan Düzgün ve yeni yönetimi Niğde Valisi Dr. Yılmaz Şimşek’i ağırladılar. Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alpaslan Düzgün ve beraberindeki yönetim kurulu ve denetleme kurulu üyeleri Vali Yılmaz Şimşek’in ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini ilettiler.

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ziyarette yaptığı açıklamasında, kamuoyunun eksiksiz tarafsız, doğru bilgilendirilmesi ve vatandaşların haber alma hakkının korunmasının, demokrasinin işlerliği açısından hayati bir öneme sahip olduğunu belirterek, tüm medya mensuplarının, meslek ilkelerini ve milletimizin hassasiyetlerini dikkate alarak, doğru bilgilendirme görevini en güzel şekilde yapacağına ve Niğde’ye katkıda bulunmaya devam edeceğine inandığını kaydetti.

Sohbet ortamında geçen görüşmede Niğde’de yapımı devam eden ve yapılması planlanan çalışmaların son durumuna yönelik değerlendirmede bulunan Vali Şimşek, Niğde için çok önemsedikleri Marka Kent Niğde Projesi kapsamında Niğde’nin tarih ve turizmin tanıtılması için çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Vali Şimşek, Niğde’nin tarih, kültür ve turizm açısından büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, “İlimiz tarihi, kültürel ve turizm açısından gerçekten büyük bir potansiyele sahip. İlimizin tanıtımı ve turizmin canlandırılması adına başlattığımız Marka Kent Niğde projesi kapsamında çeşitli tanıtım faaliyetinde bulunarak ilimizi turizm açısından hak ettiği noktalara taşımak istiyoruz. Bu kapsamda Niğde Kalesi Dönüşüm projesi ilimizin turizmi için çok büyük bir adım atıldı. Ak Medrese için çalışmalarımız var, tarihi konaklarımız için çalışmalarımız var. Niğde’ye turistin geldiğinde gezebileceği görebileceği yerleri çoğaltmak istiyoruz. Bunun dışında yapacağımız festivallerimizle de Niğde’nin kültürünü tanıtmayı hedefliyoruz. Yapacağımız çalışmalar ve düzenlenecek olan faaliyetlere yönelik ilimiz adına ümitliyiz” şeklinde konuştu.

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, ziyaret sonrası Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alpaslan Düzgün ve beraberindeki yönetim ve denetleme kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileterek, görevlerinde başarılar diledi.

NGC Başkanı Alpaslan Düzgün Niğde Valisi Yılmaz Şimşek’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Niğde’de kurmayı planladıkları Basın Müzesi ve Basın Evi projesi için destek istedi. Vali Şimşek, NGC Başkanı Alpaslan Düzgün’ün Basın Müzesi ve Basın Evi Projesinin çok güzel bir düşünce olduğunu belirterek, bu projenin hayata geçirilmesi noktasında gereken desteği vereceklerini söyledi.

Ziyaret Alpaslan Düzgün’ün Niğde Valisi Yılmaz Şimşek’e plaket takdim etmesi ve günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.

Niğde Gazeteciler Cemiyeti

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)