(VİDEO HABER) Bahçeli Yatırımlarla Büyüyor

Bahçeli Belediye Başkanı Zafer Tokgöz 2016 yılı içerisinde yaptıkları hizmetleri gazetemize anlattı.

GÜNDEM 29.09.2016, 08:35 20.04.2017, 00:43
Bahçeli Belediye Başkanı Zafer Tokgöz 2016 yılı içerisinde yaptıkları hizmetleri gazetemize anlattı. 

Röportaj: Muharrem Temel

Göreve geldiği günden bu yana sürekli Bahçeli Kasabası için çalışan ve önemli hizmetlere imza atan Belediye Başkanı Zafer Tokgöz, 2016 yılı içerisinde kasaba adına yaptıkları hizmetleri anlattı. 

2016 YILINDA ÖNEMLİ HİZMETLER SUNDUK

2016 Yılının Bahçeli Kasabası için hizmetler anlamında çok yoğun geçtiğini belirten Bahçeli Belediye Başkanı Zafer Tokgöz: "2013 yılından bu yana kazıdığımız yolları asfaltladık. 85 bin metrekareye yakın kilitli parke taşı döşedik. Yaklaşık 36 kilometrelik yollara asfalt kaplama yaptık. Niğde İl Özel İdaresi ile yaptığımız protokol sonucu bu asfaltlamayı gerçekleştirdik. Asfaltlama bedeli olarakta 390 bin liralık bir protokol yaptık." dedi.

KAPALI SİSTEM SULAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Kapalı sistem sulama işinin devam ettiğini de hatırlatan Tokgöz, "Kasabamızın Şeker ve Saray mahallerinde kapalı sistem sulama işimiz devam ediyor. Bu projemizide KOP projesine dahil ettirdik. Bu işide bir iki aylık bir sürede bitirip oradaki yollarımızıda gerek kilitli taş gerekse asfaltla kapatıp vatandaşlarımızı tozdan, çamurdan kurtaracağız." dedi.

ALT YAPI ÇALIŞMALARIMIZ BİTMEK ÜZERE

Yaklışık sekiz yıldır Bahçeli Kasabasında Belediye Başkanlığı yaptığını hatırlatan Zafer Tokgöz, "Bu sekiz yılda önemli hizmetlere imza attık. Alt yapı çalışmalarımızı tamamen bitirmek üzereyiz. Sadece bir kısım kapalı sistem sulama işimiz kaldı, onun dışında hepsini bitirdik. Bunların toplam proje değeri 36 milyon lira gibi bir bedel. Bu bedelin bir kısmını Belediyemiz borçlanarak, bir kısmınıda hibe alarak gerçekleştirdik. Kapalı sistem sulama işinin bedelini de tamamen KOP idaresinden hibe aldık. İçme suyu ve kanalizasyon sistemininde bir kısmını borçlanarak bir kısmınıda SUKAP'tan hibe aldık. Kasaba halkımız 3-4 yıldır sıkıntı çekti. Ama her nimetin bir külfeti olduğunu biliyoruz. Halkımızda bu konuda sabırlı oldu. Hepsine teşekkür ediyorum. Bu alt yapı projelerinde emeği geçen sayın Bakanlarımıza, sayın Milletvekillerimize, sayın Valimize, İl Özel İdaremize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz." 

ROMA HAVUZUNA YENİ RESTORANT

Roma havuzuna yeni bir restorant yaptıklarını belirten Başkan Tokgöz, "Daha önceki restorantımızı sit alanından dolayı yıkmak zorunda kalmıştık. Buraya daha güzel bir restorant yaptık ve vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. İnşallah Roma havuzu mesire alanınıda atıl bir durumdan kurtarıp Bahçeli Kasabasına yakışır bir mekan oluşturmaya çalışıyoruz. Restorantımızın pazar günü açılışı yapıldı. Çok güzel ve modern bir bina yaptık. Hiç bir ağaç kesmeden dokuya uygun bir bina yaptık. Bu restorantı ihale yoluyla işletmecilere verdik. Roma havuzunu görmeye gelen vatandaşlarımızın en azından yemek yiyebileceği, çay içebileceği oturup dinlenebileceği bir mekana kavuştular." dedi. 

BAHÇELİ-BOR YOLUNU AYDINLATIYORUZ

Bahçeli ve Bor arasında kalan yolun aydınlatma çalışmalarının sürdüğünü açıklayan Belediye Başkanı Zafer Tokgöz, "Şeker fabrikasının önünden geçen yolda geçtiğimiz yıl bir çalışma yaptık. Yolu orta refüj ile birbirinden ayırdık. Aydınlatmasını da bu yıl yaptırdık. İnşallah 5-10 gün içerisinde enerjisi verilerek yolun aydınlatması gerçekleştirilecektir." diye konuştu. 

BAHÇELİ'YE YENİ DÜĞÜN SALONU

Zafer Tokgöz, kasaba halkının ihtiyacını gidermek için yeni bir düğün salonu inşaa ettiklerini söyledi. Tokgöz: "Çok modern ve güzel bir düğün salonu yaptırdık. Kısmet olursa önümüzdeki günlerde açılışını yaparak halkımızın hizmetine sunacağız. 800 metrekare alan üzerine oturtulmuş çok modern bir düğün salonu Bahçeli'ye kazandırdık." dedi. 

BAHÇELİ İÇİN HERŞEY DAHA GÜZEL OLACAK

Hizmetlerinin kasaba halkı için olduğunu hatırlatan Bahçeli Belediye Başkanı Zafer Tokgöz: "İnşallah Bahçeli kasabası için herşey daha güzel olacak. Daha modern, daha temiz bir kasabada insanlarımız yaşayacak. Vatandaşlarımızdan sadece isteğimiz, nüfus olarak bayağı bir sıkıntı yaşıyoruz. Nüfusumuz kadar hane var ama evlerimiz boş. Duyarlı olan ve Bahçeli'yi seven vatandaşlarımızdan nüfuslarını buraya getirmelerini, kasabamızı ayakta tutmalarını rica ediyorum. Çünkü buranın kasaba ve belediye olması gerektiğini düşünenlerdenim. 2-3 tane okulumuz kapandı. Bunlardan bir tanesi lise. Mevcut kalan okulumuza da gerekli yardımlarımızı yapıyoruz. Geçtiğimiz günlerde yine bu okulumuza dört tane bilgisayar alarak yardımda bulunduk. Bir kez daha vatandaşlarımızdan kasabamızın devamı için nüfuslarını buraya taşımalarını rica ediyoruz." diyerek sözlerini sonlandırdı. 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)