(VİDEO HABER) Bayatlı'ya Son Görev

İş adamı Mazhar Gürgen Bayatlı'nın Florya'da kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

GÜNDEM 23.09.2016, 09:21 17.08.2018, 05:59
İş adamı Mazhar Gürgen Bayatlı'nın Florya'da kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. 
Mazhar Gürgen Bayatlı'nın cenaze namazı ikindi namazına müteakip Florya Basınköy Camii'nde kılındı. 
Cenaze namazına Başbakan Binali Yıldırım, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İl Başkanı Selim Temurci, Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, 23.Dönem Ak Parti Niğde Milletvekili Muharrem Selamoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.
BAŞBAKAN CENAZE NAMAZINA KATILDI


Başbakan Binali Yıldırım, iş adamı Mazhar Gürgen Bayatlı'nın cenaze törenine katıldı.
Başbakan Yıldırım, Atatürk Havalimanı'ndan Bayatlı'nın cenaze töreninin yapılacağı Florya'daki Basınköy Camisi'ne geldi. 
Aile üyelerine başsağlığı dileyen Yıldırım, Bayatlı'nın vasiyeti üzerine kardeşi Cevat Bayatlı'nın kıldırdığı cenaze namazında saf tuttu. Namazın ardından Başbakan Yıldırım, Bayatlı'nın tabutuna bir süre omuz verdi. 
Bayatlı'nın cenazesi, buradan götürüldüğü Büyükçekmece Mezarlığı'nda toprağa verildi. 
MAZHAR GÜRGEN BAYATLI KİMDİR?


1935 Bor'da doğdu, uzun yıllar Bor ilçesinde da esnaflık yaptı bir süre sonra İstanbul'a taşınarak burada da da esnaf olarak ticari hayatına devam etti. Niğde Organize Sanayiinde Baha Tekstilin kurucusu da olan Merhum Bayatlı Bor ilçesi Rehabilitasyon ve Huzurevine Hizmet Binası ve çeşitli yardımları olan hayırsever. Merhum Bayatlı ayrıca 2007 yılında TBMM Üstün hizmet ödülü almıştı.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)