(VİDEO HABER) Bor'u Köpükler Bastı

Bor'da Akkaya Barajından geldiği iddia edilen köpükler yolları kapattı.

GÜNDEM 06.02.2017, 14:29 06.02.2017, 18:39

Bor'da Akkaya Barajından geldiği iddia edilen köpükler yolları kapattı.

Haber - Fotoğraf: Muharrem Temel - ÖZEL


Pazar günü akşam saatlerinde başlayan köpük istilası kısa zamanda yolları kapattı. Havanın aydınlanmasıyla birlikte de yoldan geçmeye çalışan Bor'lu vatandaşlar gördükleri manzara karşısında büyük bir şok yaşadı.


Yolların köpükler tarafından kapandığını görenler, durumu hemen yetkililere bildirdi. Bor Belediyesi İtfaiye ekipleri Akkaya Barajından geldiği iddia edilen köpükleri olay yerine geldikten hemen sonra temizledi. Köpüklerle kaplanan bölge temizlense de kısa bir süre sonra yine aynı manzarayla karşılaşıldı.


Köpüklerin yolları kapattığını gören bazı vatandaşlar adeta isyan etti. Bu tür olayların sık sık yaşandığını belirten vatandaşlar, yetkililerin artık Akkaya Barajı sorununa çözüm bulmaları gerektiğini ve Bor'u kurtarmalarını istediler.


Konuyla ilgili olarak kısa bir değerlendirmede bulunan Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ise "İlçemizde bu tarz olaylar daha öncede yaşandı. Bor halkı artık Akkaya Barajı sorunundan dolayı bir hayli rahatsız durumda. Sık sık tepkilerini haklı olarak dile getiriyorlar. Bugünde yaşadığımız bu durum gerçekten içler acısı. Niğde Çevre Şehircilik İl Müdürlüğünden yetkili arkadaşlar geldiler ve olay yerinde inceleme yaptıktan sonra numunelerini aldılar. İnşallah biran önce bu sorun çözülür ve halkımız rahata erer." dedi.    

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)