Başkan Baran, Belediye Personeli ve Vatandaşlarla Bayramlaştı

GÜNDEM 13.07.2022, 22:20 14.07.2022, 15:40
Başkan Baran, Belediye Personeli ve Vatandaşlarla Bayramlaştı

Bor Belediye Başkanı Serkan Baran Kurban Bayramı’nda mesai başında olan Belediye personellerini yalnız bırakmadı. Kurban Bayramı öncesi son mesai günü ve bayramın ilk günü Belediyeye bağlı ana bina, Fen İşleri ve Temizlik işleri gibi çeşitli birimlerinde çalışan personelle bir araya gelen Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, tüm personele aileleri ile geçirecekleri sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir bayram diledi.

Başkan Baran, bir bayramı daha birlikte yaşamanın mutluluğu içerisinde olduğunu belirtti. Personellere çalışmalarında gösterdikleri özveri için teşekkür eden Başkan Baran,” Manevi ve sosyal olarak önem verdiğimiz günlerden bir tanesini yaşıyoruz. Bizler tertemiz evimiz, sokaklarımızda, bağ ve bahçelerimizde huzurlu bir bayram geçirebilelim diye durmaksızın çalışan mesai arkadaşlarımla bayramlaştık. Rabbim onlardan razı olsun. Bayramın aileleriniz ve sevdikleriniz için iyi geçmesini diliyorum. Bayramın tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Başkan Baran Kurban Bayramının son gününde ise Bor Salı Pazarını gezerek hem Pazar esnafının hem de Bor’lu vatandaşların bayramını kutlayarak vatandaşlarla sohbet etti.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)