BİK Şube Müdürü Oranlı’dan gazetemize ziyaret

Basın İlan Kurumu (BİK) Adana Bölge Şube Müdürü Çetin Oranlı gazetemizi ziyaret etti.

GÜNDEM 26.06.2021, 17:07
BİK Şube Müdürü Oranlı’dan gazetemize ziyaret

Basın İlan Kurumu (BİK) Adana Bölge Şube Müdürü Çetin Oranlı gazetemizi ziyaret etti.

Basın İlan Kurumu Adana Şube Müdürü Özden Konur’un 5 Nisan 2021 tarihi itibariyle Basın İlan Kurumu Kontrol Hizmetleri Müdürlüğü’nde Müdür Yardımcılığı görevine atanmasıyla Niğde’nin de bağlı olduğu Adana Şube Müdürlüğü’ne atanan Çetin Oranlı ve şube personeli Emre Şahin Niğde’nin yerel gazetelerini ziyaret etti.

"YEREL GAZETELERİMİZİN YANINDAYIZ"
Ziyaretlerinde yerel gazetelerin her zaman yanlarında olduklarını belirten Şube Müdürü Oranlı; “Gazetelerimizin gerek içerik, gerek tasarım, gerekse faaliyetlerini başarılı buluyoruz. İnternet mecrasında da faaliyet gösteren gazetelerimizin gelişmesi, daha çok insanımıza ulaşması, dijital alt yapılarının geliştirilmesi gibi birçok konuda üzerimize düşeni yapıyor ve yapmaya devam edeceğiz” dedi.

ORANLI'DAN BOR ZİYARETLERİ

Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretlerde, basının bazı sorunları ele alındı. İlçemizde ziyaretler gerçekleştiren Müdür Oranlı, Bor Kaymakamlığına ve diğer kurum amirlerine bir dizi ziyarette bulundu. Oranlı; “Bizleri oldukça sıcak karşıladılar. misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Haber: Muharrem Temel

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)