BOR KAMPÜSÜ YEŞİLLENİYOR

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi (NÖHÜ) Bor yerleşkesinde protokol üyelerinin katılımıyla fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi.

GÜNDEM 29.04.2022, 14:17 29.04.2022, 14:27
BOR KAMPÜSÜ YEŞİLLENİYOR

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi (NÖHÜ) Bor yerleşkesinde protokol üyelerinin katılımıyla fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi. Üniversite tarafından organize edilen fidan dikimi törenine Niğde AK Parti Milletvekili Yavuz Ergun, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu ile eşi Dilek Yaprak Uslu, akademisyenler, idari personeller ve öğrenciler katıldı.

ÜNİVERSİTEMİZ GELECEĞE NEFES OLACAK

Rektör Uslu, etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada; ‘Doğayla iç içe kampüs vizyonunu üniversitemizin tüm kampüslerinde sürdürülebilir hale getirmeyi hedefledik. Sedir, ladin, karaçam ve ardıç türlerinden oluşan toplam 500 adet fidan ile üniversitemiz her zaman olduğu gibi yine geleceğe nefes olacak’ dedi.

FİDANLARIMIZ TOPRAKLA BULUŞUYOR

Fidan dikme etkinliğine katılan Ak Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun: “Niğde Ömer Halisdemir Üniversitemizin düzenlediği programda Bor Meslek Yüksekokulumuza fidanlarımızı diktik. Geleceğe nefes olmak için her fırsatta fidanlarımızı topraklarımızla buluşturuyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

HABER: OĞUZ ESER

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)