Tarım Fuarı Bugün Ziyaretçilerine Kapılarını Açıyor

Niğde Tarım Platformu ve Atlas Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi tarafından “Niğde 4. Tarım Fuarı” hazırlıklarının değerlendirildiği kapsamlı toplantı dün Niğde Grand Hotel salonunda gerçekleştirildi.

GÜNDEM 13.09.2017, 09:35 13.09.2017, 09:36
Tarım Fuarı Bugün Ziyaretçilerine Kapılarını Açıyor

Niğde Tarım Platformu ve Atlas Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi tarafından “Niğde 4. Tarım Fuarı” hazırlıklarının değerlendirildiği kapsamlı toplantı dün Niğde Grand Hotel salonunda gerçekleştirildi.

Atlas Fuarcılık Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Atasagun, günümüzde tarımdaki gelişmelerin en iyi takip edildiği yerlerin tarım fuarları olduğunu, dünyada ve ülkemizde yapılan tarım fuarlarının tarımdaki yeni gelişmeleri üreticime sunarak teknolojiyi üretenler ile kullananlar arasında bir köprü görevi gördüğünü söyledi.

Bu amaçlar doğrultusunda 13-17 Eylül 2017 tarihleri arasında Niğde’de Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk, Fidancılık, Seracılık, Tohumculuk, Çiçekçilik, süs Bitkileri , Park Bahçe ekipmanları , botanik, sulama Teknolojileri,bilgi teknolojileri, Güneş enerji sistemleri, tohumculuk, patatescilik, Arıcılık, Meyvecilik ve Gıda Fuarı düzenleneceğini belirten Atasağun, Niğde 4. Tarım Fuarına 250 firmanın 40 İlden geleceğini, ziyaretçilerin katılımıyla organize edileceğini bildirdi.

Atasağun; “Fuarımızın amacı tarım ve hayvancılığın daha iyi seviyelere gelmesi, yaygınlaştırılması ve tarımla uğraşan çiftçilerimizin, hayvancılık sektörünün sektördeki gelişmeleri makine ve teçhizatları yakından takip etmelerini sağlamaktır” şeklinde konuştu.

Atasağun, Niğde 4. Tarım Fuarı hazırlıklarının değerlendirildiği toplantıda yaptığı konuşmasına devamla şunları söyledi: “Tarımsal üretimde verimlilik ve kaliteyi önemli ölçüde etkileyen modern alet ve makine ile diğer tarımsal girdilerin sergileneceği ve alım, satım, bilgi alışveriş imkanının elde edileceği tarım fuarında yeni teknoloji ürünü traktörler, biçer döverler, toplam işleme, ekim dikim makineleri, modern sulama alet, makine ve ekipmanları, hayvancılıkla ilgili modern alet ekipmanları, tohum, yem ve katkı maddeleri, ilaç, gübre, örtü alet ve ekipmanları, diğer tarımsal alet, ekipmanları görme, değerlendirme, alım ve satım imkanları oluşacaktır.”

 “Fuarımız 13-17 Eylül 2017 tarihlerinde Ömer Halisdemir Fuar alanında saat: 10.00-22.00 arasında ziyarete açıktır” diyen Atlas Fuarcılık Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Atasagun, Fuarımıza ziyaretler ücretsizdir. Tüm ilgililerin fuarımızı ziyaret etmesini bekliyoruz. Fuarımıza destek veren odalara, tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz” dedi.

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)