Bora Home'dan Tıp Bayramı Ziyaretleri

İlçemizde uzun yıllardır faaliyet gösteren Bora Home ve Arçelik Bayii Sahibi Emrah Çalapkulu ve firma çalışanlarından Bilgi İşlemci Eray Diker ve Satış Şefi Tuba Tosunbaş Yüksel 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Bor Devlet Hastanesini ziyaret ederek tıp çalışanlarının bayramlarını karanfil hediye ederek kutladı.

SAĞLIK 14.03.2019, 17:41 14.03.2019, 17:43
Bora Home'dan Tıp Bayramı Ziyaretleri
İlçemizde uzun yıllardır faaliyet gösteren Bora Home ve Arçelik Bayii Sahibi Emrah Çalapkulu ve firma çalışanlarından Bilgi İşlemci Eray Diker ve Satış Şefi Tuba Tosunbaş Yüksel 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Bor Devlet Hastanesini ziyaret ederek tıp çalışanlarının bayramlarını karanfil hediye ederek  kutladı. 
Firma sahibi Emrah Çalapkulu, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada “Sağlıklı toplum yapısına ulaşmak ve sağlıklı bireylerin yetişmesini sağlamak, her ülkenin ortak özlemi olmuştur. Çünkü sağlık, yaşam için temel şarttır. 14 Mart Tıp Bayramı ise Sağlık sektöründe çalışan insanları hem hatırlamak hem de sağlığın önemini insanlara bir kez daha hatırlatmak manasında büyük önem taşımaktadır. Övgüye değer hizmetlerine her fırsatta tanık olduğumuz başta doktorlarımız ve tüm tıp çalışanlarımız, dünyadaki gelişmelerin dışında kalmamış, buluş ve çalışmalarıyla tıp bilimine inkar edilemez katkıda bulunmuştur." dedi 
Çalapkulu, yurtta ve Dünyanın çeşitli ülkelerinde başarılı çalışmalarıyla tıp alanında adından söz ettiren bilim adamları ve doktorların milletimizin övünç kaynağı olduğunu ifade ederek, "İnsanlarımıza etkili sağlık hizmeti sunabilmek için en büyük görev tabi ki doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza düşmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle büyük sorumluluklar üstlenerek çalışmalarını yurdun dört bir yanında fedakarca sürdüren doktorlarımız ile diğer sağlık personelimizin Tıp Bayramı'nı kutluyor, tüm vatandaşlarımıza sağlıklı günler diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)