Altunbaş: "Bor'u çok seviyorum"

Ak Parti Bor İlçe Başkanı Mustafa Altunbaş, bugüne kadar temiz siyaset yaptıklarını belirtti.

SİYASET 24.06.2021, 17:21 24.06.2021, 17:25
Altunbaş: "Bor'u çok seviyorum"

Ak Parti Bor İlçe Başkanı Mustafa Altunbaş, bugüne kadar temiz siyaset yaptıklarını belirtti.

Gazetemize özel açıklamalar yapan İlçe Başkanı Altunbaş, Bor'daki faaliyetlerini değerlendirdi.

"AMACIMIZ TEMİZ SİYASET"

"Ben milli görüş kökeninden geliyorum. O gün, bugündür inandığımız bu davada, bu yolda bir nefer olarak hizmet etmeye çalıştık. Büyüklerimizden böyle bir istek geldi ve siyaseti aktif olarak Bor ilçemizde yapmaya başladık. Yönetim kurulundaki arkadaşlara da söylediğim gibi bizim ilk amacımız temiz siyaset yapmak. Böyle bir siyasi hayatın içinde bir beklenti, bir rant beklentisi içerisinde olmamamız gerekiyor. Şimdiye kadar da bunu başardığımızı hissediyorum. Kanuni olmayan hiç bir işe müdahil olmadık, olmayacağız da." dedi.

"PARTİ BİNAMIZ 6 GÜN AÇIK"

İlçe teşkilatı için hiç bir taraftan yardım almıyoruz, tamamıyla kendi yağımızda kavruluyoruz diye konuşan Mustafa Altunbaş; "Partimizin gönderdiği yardımlar yetmediği taktirde kendi aidatlarımızla masraflarımızı karşılıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçe parti binamız haftanın 6 günü açıktır. Parti binamızın dekorasyonuyla ortam iyileştirmelerine başladık. Bütün faaliyetlerimizi de kendi bütçemizle yapıyoruz." şeklinde konuştu.

"KÖYLERİMİZE ÇOK ÖNEM VERİYORUZ"

Ak Parti Bor İlçe Teşkilatı olarak köylere çok önem verdiklerini belirten Altunbaş, "Özellikle bizim üzerimize düştüğümüz köylerimizdi. Geçtiğimiz Ramazan ayında ilçe teşkilatı olarak köylerimizi üçer defa turladık. İl başkanlığı düzeyinde yapılan köylerde çocuk giydirme, erzak dağıtımı, hijyen malzemeleri dağıtımı şeklinde köylerimizi ziyaret ettik. İlçemiz Bor'da da gerek milletvekillerimizle, gerek il başkanlığımızın yaptığı programlarla, gerekte ferdi olarak esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı dinliyoruz." ifadelerini kullandı.

ALTUNBAŞ: "TOPLANTILARIMIZ DEVAM EDİYOR"

Her hafta Salı günü ilçe yönetimi olarak toplantı yaptıklarını hatırlatan Ak Parti Bor İlçe Başkanı Mustafa Altunbaş, sözlerini şu şekilde sürdürdü; "Pandemi dolayısıyla bazı aksaklıklar olsa da biz telekonferans yönetimiyle toplantılarımızı yaptık. Hatta genel başkanımız ve genel merkezimizle de bu yöntemle toplantılar yaptık. Pandemi şartları hafifler hafiflemez bir yine sahalara inmeye devam edeceğiz." 

"BOR'U ÇOK SEVİYORUM"

Başkan Altunbaş, Bor'un gönlünde ayrı bir yeri olduğunu söyleyerek, "Bor'u ben çok seviyorum. Üniversite ve askerlik haricinde Bor'dan hiç çıkmadım. Bor için üzerimize ne düşüyorsa yaptık, yapmaya da devam edeceğiz." dedi.

"ÜYE SAYIMIZI ARTTIRDIK"

Mustafa Altunbaş, göreve geldikten bu yana Ak Parti'nin Bor'da üye sayısını arttırdıklarını belirterek; "Göreve geldiğimizde ilçe teşkilatımızın mevcut üye sayısı 6 bin 400 civarındaydı. Bu sayılar resmi kayıtlardır. Her yılın birinci ve yedinci ayında resmi kayıtlarımızı Yüksek Seçimi Kurulu hakimliğinde onaylatırız. Partimizin ilçemizdeki bugünkü güncel üye sayısı 7 bin 990 civarıdır. Seçimlere daha iki yılımız var ve üye sayımız inşallah durmadan yükselmeye devam eder." diyerek sözlerini sonlandırdı.

Haber: Muharrem Temel

Yorumlar (0)