Altunbaş: Durmak Yok, Yola Devam

Geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen Ak Parti Bor İlçesi 7. Olağan Kongresinde bir kez daha başkanlığa seçilen Mustafa Altunbaş, kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

SİYASET 23.10.2020, 09:29 23.10.2020, 09:30
Altunbaş: Durmak Yok, Yola Devam



Geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen Ak Parti Bor İlçesi 7. Olağan Kongresinde bir kez daha başkanlığa seçilen Mustafa Altunbaş, kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

İlçe Başkanı Altunbaş, kendilerini bu göreve layık görenleri asla mahcup etmediklerini ve bundan sonrada etmeyeceklerini belirterek gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

GÖREVE YENİDEN TALİP OLDUK

Kongre de bir kez daha Ak Parti Bor İlçe Başkanlığına seçilen Mustafa Altunbaş, "Şahsım ve yönetim kurulu üyelerimizle davamıza hizmet etmek için bir kez daha göreve talip olduk. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bize inanan ve güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Ak Parti Bor İlçe Teşkilatı olarak partimizin ve vatandaşlarımızın yararına olan her şeyin en iyisini yapmaya devam edeceğiz" dedi.

BOR İÇİN HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ

İlçe Başkanı Altunbaş, sözlerinin devamında; "Göreve geldikten sonra Bor'lu vatandaşlarımızın bazı isteklerini gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızdan bize gelen talepleri değerlendirerek milletvekillerimizle görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Bizler Bor için en iyi hizmeti vermek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bundan sonra da Bor için en iyi hizmetleri gerçekleştirmeye çalışacağız. Halka Hizmet, Hakka Hizmettir anlayışıyla ilçemiz için, vatandaşlarımız için, ülkemiz için en güzelini, en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Yılmadan, yorulmadan Bor için, üretmek için çalışacağız." şeklinde konuştu.

KASABA, KÖY DEMEDEN VATANDAŞLARIMIZLA BULUŞUYORUZ

Ak Parti Bor İlçe yönetimi olarak sadece Bor'da değil, kasaba ve köylerde de vatandaşları dinlediklerini belirten Altunbaş, "Ak Parti Bor İlçe yönetimi olarak sürekli vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Parkta, pazarda, kahvehanelerde vatandaşlarımızla görüşüp onların istek, öneri ve şikayetlerini dinliyoruz. Bu sayede vatandaşlarımızın derdine, tasasına çözüm bulmaya çalışıyoruz. Ayrıca, her fırsatta ilçemize bağlı kasaba ve köylerde vatandaşlarımızla buluşup istişareler yapıyoruz. İlçe yönetimimizle birlikte vatandaşlarımızı dinleyip sorunlarına çözüm üretmeye gayret ediyoruz. Yaptığımız istişareler sonucunda hükümetimizin bugüne kadar yaptığı ve yapacağı hizmetlerden bahsederek vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz." diye konuştu.

CUMHURBAŞKANIMIZIN ÖNDERLİĞİNDE YOLA DEVAM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde çok önemli hizmetlerin altına imza attıklarını belirten Başkan Altunbaş, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde onun yol arkadaşı olarak her zaman ki gibi gece gündüz demeden çalışmalarımız devam edecek. Ülkemizin daha güzel yarınlara ulaşabilmesi için Cumhurbaşkanımızın izinde olmaya devam edeceğiz. Bu kutlu davada her gün daha da güçlenerek yola devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

ALTUNBAŞ'TAN TEŞEKKÜR

Kongre sonrası bir kez daha Ak Parti Bor İlçe Başkanlığına seçilen Mustafa Altunbaş, kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti. Altunbaş, "Parti koordinatörümüz Kütahya Milletvekilimiz Mustafa Şükrü Nazlı'ya, Milletvekillerimiz Yavuz Ergun ve Selim Gültekin'e, Niğde Belediye Başkanımız Emrah Özdemir'e, Bor Belediye Başkanımız Serkan Baran'a, İl Genel Meclis Başkanımız Bülent Küçüktuna'ya, İl, ilçe, belde yöneticilerimize, delegelerimize ve partililerimize bizi yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum." diyerek sözlerini noktaladı.

Haber: Oğuz Eser

 

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)