DÜZGÜN ADAY ADAYI

Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alpaslan Düzgün 28. Dönem Niğde Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusu yaptı.

SİYASET 15.03.2023, 12:01 15.03.2023, 12:04
DÜZGÜN ADAY ADAYI

Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alpaslan Düzgün 28. Dönem Niğde Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusu yaptı.

Alpaslan Düzgün 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Niğde Milletvekili Aday Adaylığı başvurusu yaptı.

Ak Parti Niğde Milletvekili Aday Adayı Alpaslan Düzgün, aday adaylığı müracaatından sonra yaptığı açıklamasında, “Mensubu olmaktan gurur duyduğum partimden 28. Dönem Niğde Milletvekilliği için aday adaylığı başvurumu partimizin genel merkezine yapmış bulunmaktayım.

Niğde’nin Bor ilçesinde Ak Parti’mizin ilk kurucularındanım. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la çıktıkları ulvi yolculukta davaya katkıda bulunmak için partimizin kuruluş sürecinde, Bor ilçesinde Ak Parti Gençlik Kollarında teşkilat çalışmaları içerisinde yer aldım.

2001-2022 yılları arasında Ak Parti Bor İlçesi Kurucu Gençlik Kolları Başkanlığı, 2002-2006 yılları arasında Ak Parti Bor İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, 2022 yılında 22. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ve 2004 yılında 28 Mart Mahalli Genel Seçimlerinde Ak Parti Bor İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) başkanlığı, 2008-2009 yıları arasında Bor İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, Siyasi ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığı, 2008-2009 yılarında Ak Parti Bor İlçe Başkan Vekili, 2009 ve 2012 yılında Ak Parti Bor İlçe Başkanı Aday Adayı ve son olarak 2018 yılında 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri Ak Parti Niğde Milletvekili Aday Adaylığı olmak üzere, ilime, ilçeme ve partime karınca kararınca hizmet etme şansı buldum” dedi.

Türkiye Yüzyılı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği hedefler doğrultusunda hizmet etme amacında olduğunu belirten Ak Parti Niğde Milletvekili Aday Adayı Alpaslan Düzgün, “Henüz 21 yaşında gönül verdiğim ve çocuğum gibi gördüğüm inandığım davama hiçbir zaman menfaat, makam ve mevkii beklemeden hizmet ettim ve etmeye davam ediyorum. İnandığımız yolda yürümeye devam edeceğim. Biliyorum ki, Ak Partimizin her kademesinde hizmet etmek, ülkemize ve milletimize hizmet etmektir.

Bu itibarla mensubu olduğum partimin inandığın yolda yürü anlayışı doğrultusunda, Türkiye Yüzyılı’nın inşasında ülkemizin hedeflerine ulaşması için daha çok çalışmamız gerektiğine inanıyorum. Partimizin kurucusu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın gösterdiği hedefler doğrultusunda ülkeme, milletime, ilime ve partime hizmet etmek birinci amacımdır. Kurulduğu günden bu yana ‘insanı yaşat ki, devlet yaşasın’ düsturuyla hareket eden partimizin bir neferi olarak 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Ak Parti Niğde Milletvekili olmak için aday adayı oldum.

Bizler, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde davamızın neferi olarak ilk günkü gibi aynı bilinç ve kararlılıkla yılmamadan yorulmadan azimle çalışmaya devam edeceğiz.

Vakit son günlerde de şahit olduğumuz gibi bazılarının içinde bulunduğu mevki, koltuk kavgası vakti değil! Vakit Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemizin istikbali için Türkiye Yüzyılı vizyonuyla, yüz yıllık hayallerimizi ilmek ilmek işleme vakti. Vakit Türkiye için hemen şimdi deme vaktidir. Bu hedef doğrultusunda durmak yok yola devam diyor, saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.

ALPASLAN DÜZGÜN KİMDİR?

6 Haziran 1980 tarihinde Bor ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Bor ilçesinde tamamladı, yüksek öğrenimini Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nde lisans eğitimini ise Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde tamamladı.

1996-1997 yıları arasında Bor Belediyesi’nde geçici memur olarak iş hayatına atıldı. 1997-2004 yılları arasında Altunhisar İlçesinde Serbest Muhasebecilik yaptı. 2005 yılında Bor’un Sesi Gazetesi’ni kurarak, Bor’un Sesi Gazetesi’nde yaklaşık 11 yıl Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğü ve yöneticilik yaptı. 2015-2016 tarihlerinde Niğde Anadolu Haber Gazetesi’nde Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğü, 2016-2017 tarihlerinde İstanbul Avcılar Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, 2017 yılında Niğde Anadolu Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğü, 2018 yılına Niğde Medya Basın Yayın Sanayi Ticaret Limited Şirketini kurarak, şirket yöneticiliği ve Niğde Anadolu Haber Gazetesi İmtiyaz Sahipliği yaptı. 2020 tarihinde Medya51 Basın Yayın Sanayi Ticaret Limited Şirketi ortağı olarak Niğde Günaydın Gazetesi Genel Koordinatörlüğünü yürüttü. Son olarak Niğde Medya Haber Sitesi’ni kurarak haber sitesinin İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni görevini yürütmektedir.

19 Yıldır aktif olarak gazetecilik yapan Düzgün, Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı, İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcılığı, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yüksek İstişare Kurulu Üyeliği, Tüm Niğde Dernekleri Konfederasyonu Yüksek İstişare Kurulu Üyeliği,  Niğde Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeliği, Kapadokya Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliği ve Dünya İşitme Engelliler Federasyonu ve FSC Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Niğde Bayiliği görevlerini yürütmektedir.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)