İYİ PARTİ’NİN ADAYI NAİM EREM OLDU

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Grup Toplantısı’nda partisinin Niğde Belediye Başkan adayının Eczacı Naim Erem olduğunu açıkladı. Akşener, kürsüye davet ettiği Erem’in kolunu kaldırırken, salonda “Naim başkan…” sloganları atıldı.

SİYASET 27.12.2023, 17:46
İYİ PARTİ’NİN ADAYI NAİM EREM OLDU

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Grup Toplantısı’nda partisinin Niğde Belediye Başkan adayının Eczacı Naim Erem olduğunu açıkladı. Akşener, kürsüye davet ettiği Erem’in kolunu kaldırırken, salonda “Naim başkan…” sloganları atıldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Grup Toplantısı’nda bazı il ve ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.

Genel Başkan Akşener, Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu’nun, “Niğde’nin sevilen siyasetçi olarak nam salmış, başarılı eczacı Naim Erem…” hitabıyla kürsüye davet ettiği Naim Erem’in İYİ Parti Niğde Belediye Başkan Adayı olduğunu resmen deklare etti.

Akşener, Niğde Belediye Başkan Adayı Naim Erem ve İl Başkanı Hakan Tereci ile hatıra fotoğrafı çektirdi ve Niğde ekibine yerel seçimlerde başarı diledi.

Grup Toplantısında, “Naim başkan…”sloganları…

Erem’in adaylığının açıklandığı Grup Toplantısına katılmak üzere Niğde’den çok sayıda partili de özel araçlarıyla ve otobüslerle Ankara’ya gitti.

İYİ Parti’nin haftalık Grup Toplantısı’nın yapıldığı salona giren partililer, Naim Erem’in adaylığının açıklandığı sırada, alkışlar eşliğinde “Naim başkan…” sloganları attı.

İYİ Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Naim Erem, Grup Toplantısı’ndan sonra yaptığı açıklamada, başta Genel Başkanı Meral Akşener olmak üzere, Genel Başkan Yardımcıları ve Parti yöneticilerine ve kendisini desteklemek üzere Ankara’ya gelen il ve ilçe yöneticileri ile partililere ayrı ayrı teşekkür etti.

Niğde’yi birlikte yöneteceğiz

Niğde Belediye Başkan adaylığının resmen açıkladığını ve haftalar öncesinden başlattıkları yerel seçim çalışmalarının temposunu biraz daha artıracaklarını anlatan Erem, “Niğde’nin makus talihini yenmek için çıktığımız bu yolda bizlere desteğini esirgemeyen Niğdeli hemşehrilerime sonsuz teşekkür ediyorum. 31 Mart’ta yapılacak seçimi kazanıp göreve geldikten sonra, şehrimizi, hemşehrilerimizle birlikte yönetip, sorunları birlikte çözeceğiz” dedi.

NAİM EREM KİMDİR?
11 Aralık 1966’da Niğde’de dünyaya gelen Naim Erem, ilkokulu Niğde’de, ortaokulu TED Kayseri Koleji’nde, lise eğitimini İstanbul Kabataş erkek Lisesi’nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunu olan Erem, eczacılık faaliyetini sürdüren ailesinin 3’üncü kuşak temsilcisi olarak 1989 yılında Niğde kent merkezindeki iş yerinde 34 yıldır eczacılık mesleğini devam ettiriyor.
Niğde Doğa Sporları Kulübü Başkanlığının yanı sıra Türk Kızılayı Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde de bulundu. Sivil toplum kuruluşlarının sosyal sorumluluk projelerinde aktif rol üstlendi.
Halen ODTÜ Geliştirme Vakfı Niğde Okulları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve kurucu temsilciliği görevini sürdürmektedir. İyi derecede İngilizce bilen Naim Osman Erem, iki çocuk babasıdır.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)