Niğde CHP İl Teşkilatından Mehmetçik'e Destek

Niğde Cumhuriyet Halk Partisi İl teşkilatı ve parti üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinde teröristlere yönelik sürdürülen Zeytin Dalı Harekâtı’na katılan Mehmetçiklere destek amacıyla Ziraat bankasında bağışta bulundu.

SİYASET 23.02.2018, 12:27 23.02.2018, 12:28
Niğde CHP İl Teşkilatından Mehmetçik'e Destek

Niğde Cumhuriyet Halk Partisi İl teşkilatı ve parti üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinde teröristlere yönelik sürdürülen Zeytin Dalı Harekâtı’na katılan Mehmetçiklere destek amacıyla Ziraat bankasında bağışta bulundu.

Niğde'de sivil toplum kuruluşları ve siyasi partiler öncülüğünden geçen hafta başlatılan "Niğde bugün Afrin'de" moral kampanyasına Niğde CHP İl Teşkilatı ve parti üyeleri de destek verdi.

Niğde Cumhuriyet Halk partisi İl başkanı Erhan Adem  ve CHP İl Teşkilat üyeleri, kampanya kapsamında Ziraat Bankası Niğde Şubesi'nde açılan banka hesabına aralarında topladıkları parayı yatırdı.

Niğde CHP İl Başkanı Erhan Adem, " Bu ülkeyi hiçbir hainin kirli emellerine alet ettirmeyeceğiz. Tüm Mehmetçiklerimizin, bu operasyonu başarı ile tamamlayarak ailelerinin yanına sağ salim dönmelerini temenni ediyorum. Devletimizin ve askerimizin hiçbir şeye ihtiyacı yok fakat bu milli bir ruhtur. Biz milli ruha destek olabilmek için Niğde CHP teşkilatı olarak arkadaşlarımızla karınca kararınca gönüllerinden ne koparsa katkıda bulunduk. Miktarı hiç önemli değil, önemli olan bu kampanyaya destek vermektir’’ diye konuştu.

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)