Şafak Güven Tazeledi

AK Parti Niğde Merkez İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi'nde mevcut başkan Mehmet Ali Şafak, güven tazeledi.

SİYASET 28.09.2020, 16:16 28.09.2020, 16:19
Şafak Güven Tazeledi



AK Parti Niğde Merkez İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi'nde mevcut başkan Mehmet Ali Şafak, güven tazeledi. Ak Parti merkez ilçe 6. Olağan genel kurulu pazartesi pazarında kurulan alanda pandemi kurallarına uygun bir şekilde tek listeyle gidilen kongrede merkez ilçe başkanı Mehmet Ali Şafak güven tazeledi.

AK Parti Koordinatör Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı’nın divan başkanlığını yaptığı genel kurula, milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin, İl Başkanı Mahmut Peşin, MHP İl Başkanı Cumali İnce, Belediye Başkanı Emrah Özdemir, İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Küçüktuna, ilçe ve belde belediye başkanları, önceki dönem il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı.

AK Parti Niğde İl Koordinatörü ve Divan Başkanı Mustafa Şükrü Nazlı, pazar yerinde düzenlenen programda, kongrenin hayırlı olmasını diledi.

AK Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun, “Biz iktidara geldiğimizde  Niğde’den Ankara’ya ortalama 5 saatte gidilirdi. Ankara-Niğde otoyolunun açılmasıyla birlikte zamandan ve yakıttan en az yüzde 50 tasarruf sağlanacak. İki araba yan yana geçemezdi. Biri diğerini beklemek zorunda kalırdı. Şimdi bunları niye anlatıyorum. Birlik olmadan dirlik olmazmış. Biz Ak Parti Olarak bu ülkede birliği sağlayan tek partiyiz. Bizden başka seçim tarihimizde bu ülkede her iki kişiden birinin oyunu alabilen başka bir hareket yok. Birlik ve beraberliğimizi şimdi her zamankinden daha çok muhafaza etmeliyiz. Sen Ben kavgasına ayıracak zaman yok. Aramıza Fitne sokmaya çalışan ellerini ovuşturan içerde ve dışarıda o kadar çok hain var ki onlara fırsat verirsek Doğu Akdeniz’de söylediğimiz sözün etkisi azalır” ifadelerini kullandı.

AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’nın 6. Olağan Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, geçtiğimiz 18 yılda Türkiye’nin gündemi ve beklentilerinin değiştiğini, beklentileri karşılayabilecek tek partinin de AK Parti olduğunu söyledi. Milletvekili Gültekin, konuşmasında 18 yıllık AK Parti iktidarında Türkiye’de ve Niğde’de yapılan bazı yatırımlardan bahsetti, Niğde’de hayata geçirilecek projelerle ilgili bilgi verdi. İnşaatına başlanan 225 Milyon TL maliyetli, 400 yataklı ek hastane 2023 yılının ilk aylarında hizmete gireceğini anlatan Gültekin, 2 adet aile sağlı merkezini bu döneme Niğde’ye kazandıracaklarını, yeni Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesiyle ilgili proje çalışmalarının sürdürüldüğü belirtti. Ulaştırma alanındaki yatırımlara da değinen Gültekin, Ankara-Niğde Otobanının 1. Ve 3. Kesimlerinin ulaşıma açıldığını, kalan kısmının ise 29 Ekim’de hizmete gireceğini belirtti.

AK Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, partisinin 6. Olağan Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, “Kongreler sonucu oluşan kadrolarımız 2023 hedefini gerçekleştirecek olan kadrolardır” dedi. 
 AK Parti’nin bir hizmet hareketi olduğunu anlatan Peşin “ Güzel memleketimizin her alanda gelişmesini, kalkınmasını güçlü ülkeler standartlarına çıkarmak için kurulan bir taban hareketidir” diye konuştu. AK Parti'nin bulunduğu yerde, her alanda ve toplumun her kesime kesintisiz hizmet anlayışı hakim olduğunu ifade eden Mahmut Peşin, bütün engellemelere ve her alanda yapılan saldırılara rağmen AK Parti’nin merkezi hükümette ve yerel yönetimlerde destan yazdığını belirtti.  

Peşin, konuşmasında özetle şunları ifade etti: “Hükümetimiz eğitimden-sağlığa, ulaşımdan-enerjiye, turizmden-çalışma ve sosyal politikaya, dışişlerinden-içişlerine, gençlik ve spordan-adalete, ticaretten-sanayi ve teknolojiye her alanda dünya ülkeleri ile yarışıyor. AK Parti iktidarı yerli ve milli üretim diye yola çıkarak, bugün savunma sanayindeki yatırımları ve atılımları ile kendi kendine yetme mücadelesi veriyor.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Şafak, 13 Aralık 2018 tarihinden bu yana merkez ilçe başkanlığı görevini sürdürdüğünü anımsattı. Ak Parti olarak kuruluşumuzdan bugüne, inandığımız değerleri korumak için çıktığımız kutlu yürüyüşte, milletimizin bize gösterdiği istikameti kendimize hep yol bildik. Niğde’miz için, Ülkemiz için her zaman daha iyisini, en iyisini arzuladık” diyen Mehmet Ali Şafak, Türkiye’nin en büyük partisi olarak yeni bir döneme kucak açtıklarını belirtti.

Kardeşliği, dostluğu ön plana çıkardıklarını;  kavgayı, ayrışmayı hiçbir zaman hoş görmediklerini belirten Şafak, “ Bir ve beraber olmanın rahmet getireceği şuuruyla “Yaratılanı yaratandan ötürü sevmenin” şuuruyla hareket ettik. Kardeşliğe, dostluğa, bu kutsal davaya zarar verecek küskünlükleri, dargınlıkları ortadan kaldırmak için gayret ettik ve etmeye de devam edeceğiz. Bütün ikazlara rağmen, uyarılarımıza rağmen şahsi çıkar ve menfaatleri için kavga ve dargınlığı bırakmayan, bu davaya zarar verenleri de affetmeyeceğiz, hakkımızı asla helal etmeyeceğiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından seçime geçildi. Tek listeyle girilen seçimde geçerli oyların tamamını alan Mehmet Ali Şafak yeniden Merkez İlçe Başkanlığına seçildi.

YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Şafak’ın yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu:

“Yönetim Kurulu Üyeleri  ;Vildan Bostancı ,Mustafa Türkan ,Ayşe Kılıçer ,Güner Şekerci ,Arif Sarıkaya , Nuh Özçelik ,Yusuf Özcan ,Mesut Özkul ,Mahmut Körkoca ,Erdoğan Yılmaz, Hatice  Yücel ,Mehmet Özdamar ,Beylül Yasin Aksoy ,Ali Arif Koç ,Sedat Çelik ,Ragıp Eren Erkılınç , Perihan Gebelek ,Orhan Dağ ,Onur Öneş ,Nuriye  Göçer ,Mustafa Memiş ,Mehmet Ali Erdoğan ,İsmail Tipi ,Fatma  Özkan ,Fatih Koç ,Ahmet Yılmaz ,Ramazan Dibek , Murat Songur , Gönül Tuncer

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)