YAVUZ ERGUN: "KEÇİKALESİ AK PARTİ İLE HİZMETE KAVUŞTU"

AK Parti Niğde Milletvekili Adayları seçimlere 8 gün kala, çalışmalarını hızlandırdı.

SİYASET 05.05.2023, 13:28
YAVUZ ERGUN: "KEÇİKALESİ AK PARTİ İLE HİZMETE KAVUŞTU"

Ak Parti Niğde Milletvekili Adayları Prof. Cevahir Uzkurt, Yavuz Ergun ve İbrahim Baloğlu Niğde’nin Altunhisar ilçesine bağlı Keçikalesi Kasabasını ziyaret ettiler. 
HİZMET ETMEK AK PARTİ’YE NASİP OLDU
Ak Parti Niğde Milletvekili Adayı Yavuz Ergün, “Keçikalesi bizleri her daim bağrına başmış yiğit insanlar diyarıdır. Keçikale’mize hizmet etmek Anadolu’nun kavruk yüzlü yiğit insanlarına hizmet etmek yine Ak Partiye nasip olmuştur” dedi. 
HER BABAYİĞİDİN HARCI DEĞİLDİR
Yol yapmak ya da bir yol bulmak her babayiğidin harcı değildir diyen Ak Parti Niğde Milletvekili Adayı Yavuz Ergun, “Yol yapmak ya da bir yol bulmak her babayiğidin harcı değildir. Biz Ak Parti olarak iktidara geldiğimiz ilk günden itibaren vatandaşlarımızın yaşadığı köy yollarını elden geçirip asfalt yollar haline getirmiştik. Şimdi ise günümüzün ihtiyaçlarına uygun olan sıcak asfaltı köylerimize ulaştırıyoruz” şeklinde konuştu. 
TÜM KÖY YOLLARINA SICAK ASFALT
Orda bir köy var uzakta dediler ne geldiler ne gittiler diyen Ak Parti Niğde Milletvekili Adayı Yavuz Ergun, “Ülkemize, böylesi anlaşılmaz bir zihin tutulmasından uzaklaşarak her köye, her mahalleye, her eve, her gönle giren siyasi bir anlayış kazandırdık. Keçikale ve Altunhisar’ın tüm köy yollarını sıcak asfalta kavuşturacağız. Aziz milletimiz hep daha iyisine hep daha yenisine layıktır” dedi.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)