Bor'da Şebeke Hatlarına Dev Yatırım

Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, seçildikleri günden bu yana Bor için gece gündüz hizmet ettiklerini belirtti.

GÜNDEM 28.08.2020, 08:59 28.08.2020, 09:07
Bor'da Şebeke Hatlarına Dev Yatırım




Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, seçildikleri günden bu yana Bor için gece gündüz hizmet ettiklerini belirtti.

SAĞLIK HER ŞEYDEN ÖNEMLİ
Sağlığımızın her şeyden çok daha önemli olduğunu anladığımız bir dönemden geçiyoruz diyen Belediye Başkanı Serkan Baran, "bu sebeple de sizlerin ve mesai arkadaşlarımızın desteği ile ilçemizi sağlıklı ve bol suya kavuşturabilmek için gece gündüz çalışıyoruz." dedi.

1.500.000 DOLARLIK DEV YATIRIM
Çalışmalarımız kapsamında, şehir şebekelerinde bir metre dahi asbestli boru kalmayacak şekilde düktil borularımızın satın alımını gerçekleştirdik diyen Baran,"Tamamen kendi imkanlarımızla alımını gerçekleştirdiğimiz şehir şebeke hatlarına toplamda 1.500.000 $ yatırım yaptık. Döşeme işçiliğini ise tamamen kendi personelimiz ile gerçekleştirdik ve ayrıca işçilik ücreti ödemek zorunda kalmadık.
Böylece yıl sonuna kadar 25 kilometrelik asbestli borunun düktil borularla değişimini sağlayacağız.
Boruların değişim sürecinde siz değerli vatandaşlarımıza bazı mağduriyetler yaşatmak zorunda kalıyoruz. Ancak lütfen şu noktayı göz ardı etmeyiniz; düktil borular memleketimize yıllar boyu hiçbir sorun çıkarmadan, su kaçaklarına sebep olmadan ve doğal olarak şehir merkezinde tekrar kazı yapılmasına gerek bırakmadan
kullanabileceğimiz borulardır. Sizlerin de anlayışlı tutumu ile memleketimizin kesin olarak giderilmesi gereken temel sorunlarından birini çözüme kavuşturmuş oluyoruz.
Bu noktada toza, çamura, gürültüye ve birçok olumsuzluğa katlanmak zorunda bıraktığımız için sizlerden özür dileriz." dedi.
Başkan Baran, "Döşemesini yaptığımız hatların bağlantısını ve gerekli olan tüm testlerini yapabilmemiz için zamana ihtiyacımız var. Testlerin hemen ardından tamir ve yama işlerini en hızlı şekildebitireceğimizden şüpheniz olmasın. Bor’a değer." ifadeleriyle sözlerini noktaladı.







Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (1)
Akpartili Metin Arslan 3 yıl önce
Sayin Bor Belediye Başkanım halkımızın hizmetlerinden dolayından Sana kalbimden çok çok teşekkür ederim